Μετά το πολύκροτο διαζύγιο του με την Κιμ Καρντάσιαν, ο Κάνιε Γουέστ ζούσε απομονωμένος στο ράντσο του στο Ουαϊόμινγκ, το οποίο εκτείνεται σε μια έκταση που ξεπερνά τα 15.000 στρέμματα και αγοράστηκε από την εταιρεία περιορισμένης ευθύνης του ράπερ με την επωνυμία Psalm στις 22 Οκτωβρίου 2019, έναντι του ποσού των 7,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ράντσο, το οποίο ονομάζεται Monster Lake Ranch Resort και βρίσκεται κοντά στην πόλη Cody, επεκτάθηκε αργότερα, καθώς ο ράπερ αγόρασε και ένα δεύτερο κομμάτι γης στην ίδια περιοχή για 14,5 εκατομμύρια δολάρια. Το πρώτο κομμάτι γης ωστόσο, το οποίο είναι μικρότερο, διατέθηκε προς πώληση την Δευτέρα, έναντι 11 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το οικόπεδο που πωλείται αυτή την στιγμή, περιλαμβάνει δύο λίμνες γλυκού νερού, οκτώ πολυτελή καταλύματα που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 20 άτομα, εστιατόριο, σαλούν, κέντρο εκδηλώσεων και συνεδριακές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ράντσο αυτό ήταν το μέρος που “γεννήθηκε” το άλμπουμ Ye του Κάνιε το 2018, ενώ αποτέλεσε αντικείμενο διαμάχης κατά το διαζύγιο του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Δείτε σχετικό βίντεο παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: 7 υπερπολυτελή σπίτια διασημοτήτων που κανείς δεν ήθελε να αγοράσει!