O “γάμος” μεταξύ της μάρκας Yeezy του Κάνιε Γουέστ με την adidas κρατάει σχεδόν 5 χρόνια και κατάφερε να φέρει μια επανάσταση στους κανόνες του street style, αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον διάσημο ράπερ και επιχειρηματία από το Σικάγο να εκφράσει την εκτίμηση του για την Nike, και συγκεκριμένα για το μοντέλο ISPA Road Warrior που κυκλοφόρησε η μάρκα πρίν λίγο καιρό.

Ο 43χρονος ράπερ, ο οποίος πρόσφατα μας αποκάλυψε μερικά νέα ακυκλοφόρητα μοντέλα της σειράς παπουτσιών του YEEZY μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, χθες δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στις οποίες κρατά ένα ζευγάρι του νέου μοντέλου της Nike, γράφοντας ότι αυτά τα sneakers των γύρισαν πίσω στην παιδική του ηλικία και ότι χρειάζεται ένα ζευγάρι, ενώ είπε στην Nike να συνεχίσει να καινοτομεί γιατί ο κόσμος το χρειάζεται.

Σίγουρα οι δηλώσεις του αυτές έκαναν μεγάλη εντύπωση, καθώς εκτός από το γεγονός ότι ο Κάνιε συνεργάζεται με την adidas, είχε προβλήματα με την Nike στο παρελθόν και μάλιστα αναφέρεται στο Swoosh με άσχημο τρόπο σε ένα τραγούδι του. Βέβαια, όσοι παρακολουθούν τις δηλώσεις του Κάνιε Γουέστ, θα θυμούνται ότι τον τελευταίο καιρό ο ράπερ είναι ιδιαίτερα φιλικός με την Nike, και μάλιστα είχε πει σε μια συνέντευξη του στο GQ ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει μια σειρά Air Yeezy.

Είναι προφανές ότι ο Κάνιε έχει ξεπεράσει την διαμάχη του με την Nike και ο ενθουσιασμός του για τα ISPA Road Warrior το αποδεικνύουν. Μπορεί να είναι οξύθυμος και να κάνει περίεργες δηλώσεις, ωστόσο ως σχεδιαστής ξέρει να εκτιμά έναν avant garde σχεδιασμό. Τώρα το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν η Nike θα του στείλει ένα ζευγάρι.

Αξίζει να πούμε ότι το συγκεκριμένο sneaker, το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Ιουλίου, ενσωματώνει ένα ιδιαίτερο τακούνι που θυμίζει τα πρωτότυπα Nike Shox. Διαθέτει ένα πλεκτό επάνω μέρος και την τεχνολογία επιστροφής ενέργειας που έχουν τα Alphafly Next% και Air Zoom BB NXT.

Διαβάστε επίσης: Ο Κάνιε Γουέστ μας άφησε να ρίξουμε μια ματιά σε ακυκλοφόρητα YEEZY μέσω Twitter