Ο Idris Elba ανοίγει ένα πολυτελές cocktail bar στο Λονδίνο – και υπόσχεται να είναι γεμάτο από “A-list εκπλήξεις”.

Ο Βρετανός ηθοποιός, γνωστός για το ρόλο του στο The Wire, αποφάσισε να κάνει ένα διαφορετικό επαγγελματικό βήμα και να ανοίξει ένα cocktail bar στο Λονδίνο – μαζί με τους συνιδρυτές και δίδυμους αδερφούς του Lee και Nicky Caulfield.

Τοποθετημένο στο Waldorf Hilton (στην ευρύτερη περιοχή του Covent Garden), το Parrot έχει τροπική διάθεση και ανάλογη μουσική, όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του.

Το αναβαθμισμένο cocktail bar 60 θέσεων και η αίθουσα ζωντανής μουσικής αναμένεται να ανοίξει τον Οκτώβριο και, σύμφωνα με το Eater London, θα περιλαμβάνει μια σειρά από high-end ανέσεις από ένα μυστικό cocktail μενού έως αποκλειστικές αιφνιδιαστικές εμφανίσεις – εφ ‘όσον βρίσκεστε τη λίστα των προσκεκλημένων.

Τα αδέρφια του Elba όμως δεν είναι οι μόνοι συνεργάτες του καθώς και το περίφημο brand της Aston Martin συμμετέχει στο project (μάλιστα υπάρχει και υπηρεσία μετακίνησης για τους επισκέπτες του bar και του ξενοδοχείου με αυτοκίνητα της εταιρείας με το λογότυπο του The Parrot).

Όσον αφορά τα cocktail, η έμπνευση έχει ληφθεί από τους πάνω απο 350 τύπους παπαγάλων που υπάρχουν στον κόσμο και μετατράπηκε σε 15 μοναδικά cocktail, σύμφωνα με το Instagram του μπαρ. Ενώ για φαγητό, ο executive chef του Waldorf, Karl Richardson θα κατασκευάζει “ζωντανά και νόστιμα μικρά πιάτα” που θα ευθυγραμμίζονται με το θέμα “τροπικό καταφύγιο” του bar.

Στο Parrot θα λαμβάνουν χώρα αρκετά συχνά live από μπάντες. Φυσικά, ο Elba δεν είναι ξένος προς το nightlife: συχνά κάνει guest ως DJ σε πολύ γνωστά στέκια τόσο του Λονδίνου όσο και της Ίμπιζα.

Ενώ το bar δεν πρόκειται να ανοίξει μέχρι τον επόμενο μήνα, εκείνοι που επιθυμούν να αναμιχθούν με τον Elba και γνωστούς ηθοποιούς, μπορούν να στείλουν email για να πραγματοποιήσουν κράτηση μέσω της ιστοσελίδας του the Parrot.