Ο Νο 1 ραδιοφωνικός παραγωγός στις ΗΠΑ, ο οποίος έγινε διάσημος με τις αθυρόστομες και γεμάτες από σεξουαλικές αναφορές εκπομπές του, Χάουαρντ Στερν, εξέφρασε την οργή του για τους “ανόητους” αντιεμβολιαστές, οι οποίοι άσκοπα παρατείνουν την πανδημία του κορωνοϊού και αστειεύτηκε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ για να επιλύσει το όλο θέμα λέγοντας: “Θα μπορούσε να είναι παρελθόν όλο αυτό με την COVID-19, αν όλοι εμβολιάζονταν.”

Ο Στερν είπε σε πρόσφατο επεισόδιο στο δορυφορικό ραδιοφωνικό του πρόγραμμα στο SiriusXM ότι θλίβεται επειδή η Αμερική “μετατρέπεται σε τριτοκοσμική χώρα λόγω ανόητων που πρέπει να ζουν εδώ”. “Είναι ένα θλιβερό σχόλιο για τη χώρα μου” σημείωσε.

© Mario Tama / Getty Images / Ideal Image

“Θα μπορούσε να είναι παρελθόν όλο αυτό με τον COVID-19, αν όλοι εμβολιάζονταν” ανέφερε. “Δεν αισθάνομαι καλά για αυτό που συμβαίνει στη χώρα μου. Ίσως χρειαστεί να θέσω υποψηφιότητα μόνο για να καθαρίσω αυτό το χάλι” τόνισε.

Εάν εκλεγεί ο Στερν υποσχέθηκε να κινηθεί γρήγορα. “Ω, θα μπορούσα να ‘καθαρίσω’ σε δύο δευτερόλεπτα” είπε. “Όπως ακριβώς μας έβγαλε ο Μπάιντεν από το Αφγανιστάν. Τόσο γρήγορα θα καθαρίσω τα πράγματα. Αμέσως” πρόσθεσε.

Ο Στερν αστειευόταν για την προεδρική υποψηφιότητα εδώ και μερικές εβδομάδες, επιμένοντας στην εκπομπή του στις 9 Νοεμβρίου ότι θα καλωσόριζε την ευκαιρία να είναι υποψήφιος εναντίον του πρώην προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν τακτικός καλεσμένος στην εκπομπή του και μάλιστα παρευρέθηκε στον γάμο του.


Διαβάστε επίσης: 20 περίεργα ιστορικά γεγονότα που δεν μας έμαθαν ποτέ στο σχολείο!