Μετά την τεράστια επιτυχία του “Dahmer”, τo Netflix αποφάσισε να επεκτείνει το “Monster” του Ράιαν Μέρφι και του Ίαν Μπρέναν, προσθέτοντας ακόμα δύο ακόμα σεζόν, ενώ έδωσε το πράσινο φως για την δημιουργία μίας δεύτερης σεζόν της σειράς μυστηρίου “The Watcher”, την οποία υπογράφει επίσης το παραπάνω δίδυμο.

Το “Monster” θα επιστρέψει ως μια ανθολογική σειρά, κάτι που σημαίνει ότι θα εστιάζει σε διαφορετικό δολοφόνο σε κάθε σεζόν του. Όπως αναφέρει άλλωστε στην ανακοίνωση ο streamer: “Τα δύο νέα κεφάλαια θα εστιάσουν σε άλλες τερατώδεις φιγούρες που είχαν αντίκτυπο στην κοινωνία”. Στην ανακοίνωση ο streamer αναφέρει επίσης ότι έχει παραγγείλει μια δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς “The Watcher”.

Η κίνηση αυτή του Netflix δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένης της επιτυχίας δύο σειρών, ιδιαίτερα του “Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story”, το οποίο πρόκειται να φτάσει τις 1 δισεκατομμύρια ώρες προβολής τις επόμενες εβδομάδες.

Η επιτυχία και των δύο σειρών “φίμωσε” εκείνους που πίστευαν ότι ο Μέρφι δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στην συμφωνία των 300 εκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψε με τον streamer το 2018. Η συμφωνία του Μέρφι με το Netflix θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, και ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα επεκταθεί, δεδομένου ότι υπάρχει η πιθανότητα να μετακομίσει σε κάποια άλλη πλατφόρμα ή να συνεργαστεί με την στενή του φίλη Ντάνα Γουόλντεν, η οποία είναι Πρόεδρος του General Entertainment Content της Disney.

Ο ίδιος ωστόσο δήλωσε στους New York Times: “Μπορεί να μην κάνω τίποτα. Μπορεί να αποσυρθώ και να ξεκινήσω μια σειρά προϊόντων από κερί μέλισσας. Δεν θα εκπλαγώ αν μετακομίσω στην Ανατολική Ακτή και αλλάξω εντελώς τη ζωή μου. Μόλις αγόρασα ένα αγρόκτημα και πάντα ήθελα να γίνω αγρότης. Μεγάλωσα στην Ιντιάνα. Η αυλή μου ήταν ένα χωράφι με καλαμπόκι.”


Διαβάστε επίσης: Η σειρά τρόμου που βλέπουν όλοι αυτή την στιγμή στο Netflix