Το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο “Once Upon a Time in Hollywood” δόθηκε στη δημοσιότητα.

Λίγες ώρες πριν από το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του “Once Upon a Time in Hollywood” στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ο Κουέντιν Ταραντίνο μοιράστηκε ένα νέο τρέιλερ της ένατης του ταινίας. Έχουμε ήδη μια πρώτη εικόνα για την ταινία, από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο, ωστόσο ήταν σύντομο και αρκετά ασαφές.

Η βασική πλοκή της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τις δολοφονίες του κατά συρροή δολοφόνου Τσάρλς Μάνσον το 1969, με τον Ταραντίνο να αναπτύσσει μια ιστορία που λαμβάνει χώρα στο Χόλιγουντ εκείνη την χρονιά. Η ιστορία ακολουθεί τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στον ρόλο ενός πρώην θρύλου των τηλεοπτικών γουέστερν, και τον Μπράντ Πιτ, ως τον στάντμαν που τον αντικαθιστά επί σειρά ετών στις επικίνδυνες σκηνές, οι οποίοι συνειδητοποιούν ότι το Χόλιγουντ στα τέλη της δεκαετίας του ’60 δεν είναι ακριβώς αυτό που ήταν…

Στο καστ της ταινίας συμμετέχουν η Μάργκο Ρόμπι η οποία υποδύεται την Σάρον Τέιτ, οι Αλ Πατσίνο, Κερτ Ράσελ, Ντέιμιαν Λιούις, Ντακότα Φάνινγκ, Εμίλ Χιρς, Τιμ Ροθ, Μάικλ Μάντσεν, Λουκ Πέρι και Μπαρτ Ρέινολντς.

Το “Once Upon a Time in Hollywood” θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 26 Ιουλίου.