Μόνο ένας ηθοποιός μπορεί να κερδίσει τον Κίλιαν Μέρφι στα Όσκαρ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα βραβεία Όσκαρ είναι προ των πυλών, και παρά το γεγονός ότι υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός σχεδόν σε κάθε κατηγορία, οι περισσότεροι θαυμαστές περιμένουν να δουν ποιος ηθοποιός θα φύγει με το Όσκαρ Ά ανδρικού ρόλου.

Αν και ο Κίλιαν Μέρφι είναι το φαβορί για την ερμηνεία του στο βιογραφικό δράμα “Oppenheimer” του Κρίστοφερ Νόλαν, ένας ρόλος που του κέρδισε Χρυσή Σφαίρα, BAFTA, και πρόσφατα, βραβείο SAG, υπάρχει ακόμα ένας ηθοποιός που έχει την ευκαιρία να κερδίσει τον Μέρφι στην κούρσα για τα Όσκαρ: ο Πολ Τζιαμάτι για την ερμηνεία του στο “The Holdovers”.

Μετά την ερμηνεία του στο “Oppenheimer”, ο Κίλιαν Μέρφι δεν έχει σταματήσει να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αν και ο Ιρλανδός ηθοποιός είναι μέρος της βιομηχανίας δεκαετίες και έχει δώσει πολλές ερμηνείες που προκαλούν δέος, η βιογραφική ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν τον βοήθησαν, κατά κάποιο τρόπο, να αποκτήσει την αποκτήσει την φήμη που του έλειπε. Είναι ο αγαπημένος μεταξύ των κριτικών αλλά και του κοινού αυτή την σεζόν, αλλά και το φαβορί για να κερδίσει το Όσκαρ στην κατηγορία καλύτερου ηθοποιού, ωστόσο έχει ακόμα ανταγωνισμό να περιμένει.

Ο βετεράνος Πολ Τζιαμάτι από την άλλη, είναι ένας άλλος ηθοποιός που μπορεί να κερδίσει το Όσκαρ την τελευταία στιγμή και να αφήσει απραγματοποίητο το όνειρο του Μέρφι. Ο ηθοποιός κέρδισε αρκετή δυναμική κατά τη διάρκεια της σεζόν των βραβείων, δεδομένου ήδη έχει εκφωνήσει τους ευχαριστήριους λόγους του στις Χρυσές Σφαίρες για τον Καλύτερο Ηθοποιό σε κατηγορία Κωμωδίας ή Μιούζικαλ και στα Critics Choice Awards.

Στην ίδια απονομή, ο Μέρφι κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού σε Δράμα, οπότε ο ανταγωνισμός είναι αρκετά έντονος. Και παρόλο που ο Ιρλανδός ηθοποιός είναι ένα βήμα μπροστά μετά τη νίκη του στα BAFTA, καθώς και στα βραβεία SAG, ποτέ κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα αν η αριστοτεχνική ερμηνεία του Τζιαμάτι στην ταινία “The Holdovers” του χαρίσει τελικά το πολυπόθητο τρόπαιο.


Διαβάστε επίσης: Βραβεία SAG: Κυριάρχησε το “Oppenheimer” του Κρίστοφερ Νόλαν

Share.

Comments are closed.