Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ένας θρύλος του ποδοσφαίρου. Ο γεννημένος στην Αργεντική ποδοσφαιριστής, που θεωρείται απο πολλούς οπαδούς ως ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, έχει επιτύχει το πασίγνωστο γκολ με «Το χέρι του Θεού» στο Μουντιάλ του 1986 και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έσπασε το φράγμα της ακριβότερης μεταγραφής ποδοσφαιριστή δυο φορές,την πρώτη,όταν έπαιξε για την Μπαρσελόνα για 5 εκατομμύρια λίρες και την δεύτερη, όταν αγωνίστηκε στη Νάπολι για 6,9 εκατομμύρια λίρες.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram o θρυλικός παλαίμαχος άσος έδωσε μια πρώτη γεύση από το επικείμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που θα παρουσιαστεί στις Κάννες τον Μάϊο (14-25). “Μονομάχος; Όχι, Ντιέγκο Μαραντόνα από τον Ασίφ Καπαντιά. Προσεχώς. Σύντομα στους κινηματογράφους!», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Από τον σκηνοθέτη της ταινίας Amy and Senna, αυτό το ντοκιμαντέρ έχει συγκεντρωθεί από 500 ώρες αόρατοy υλικoύ που συγκεντρώθηκε από το προσωπικό αρχείο του Μαραντόνα για να παρουσιάσει το αθλητικό είδωλο όπως ποτέ άλλοτε.

Σε μια πόλη όπου ο διάβολος θα χρειαζόταν σωματοφύλακες, ο Μαραντόνα έγινε μεγαλύτερος από τον ίδιο τον Θεό. Αυτή είναι η άγρια ​​και αξέχαστη ιστορία ενός θεϊκού ταλέντου, της δόξας, της απελπισίας και της προδοσίας, της διαφθοράς και τελικά της λύτρωσης.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις αίθουσες στις 14 Ιουνίου 2019.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ: