Το “The One” είναι ένα μεγαλοπρεπές αρχοντικό στο Μπελ Αιρ της Καλιφόρνια, το οποίο ανήκει στον πρώην παραγωγό ταινιών, Nile Niami, και είναι το μεγαλύτερο και ακριβότερο ακίνητο στην Αμερική, καθώς η αξία του ανέρχεται σε 500 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόσφατα ο Producer Michael, ο οποίος διαθέτει ένα κανάλι στο YouTube και εξερευνά τον κόσμο των πλούσιων και διάσημων, κυκλοφόρησε δύο αποκλειστικά βίντεο στα οποία μας κάνει μια πλήρη περιήγηση μέσα στο μοντέρνο αριστούργημα των 6.875 τετραγωνικών μέτρων.

Χρειάστηκαν περίπου 10 χρόνια για την δημιουργία αυτής της εκπληκτικής κατοικίας, η οποία διαθέτει πολυτελείς ανέσεις, όπως αίθουσα μπόουλινγκ με τέσσερις διαδρόμους, γήπεδο τένις, κάβα για 10.000 φιάλες, επτά πισίνες, πλήρες σπα, πίστα αγώνων, κινηματογράφο 32 θέσεων, γκαράζ για 50 αυτοκίνητα και ένα nightclub. Όσον αφορά τους χώρους διαβίωςσης το “The One” διαθέτει 21 υπνοδωμάτια, 42 μπάνια και μια σουίτα 510 τετραγωνικών μέτρων.

Το πολυτελές ακίνητο, φωτογραφίες τους οποίου έχουν κάνει πολλές φορές τον γύρο του διαδικτύου, είναι τόσο μεγάλο που Producer Michael αναγκάστηκε να δημιουργήσει δύο διαφορετικά βίντεο για να μας δείξει το ακίνητο παρέα με τον ιδιοκτήτη του.

Δείτε τα δύο βίντεο για το εκθαμβωτικό ακίνητο παρακάτω:

Παρισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο εδώ.


Διαβάστε επίσης: Δείτε το απίστευτο σπίτι που αγόρασε για 31 εκατ. δολάρια ο Άντονι Ντέιβις