Ο βασιλιάς των παρκέ και σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος έχει κερδίσει τέσσερις τίτλους MVP, τέσσερα πρωταθλήματα NBA και είναι ο έκτος παίκτης με την υψηλότερη αμοιβή στην ιστορία του πρωταθλήματος, πρόσφατα αγόρασε το τρίτο του σπίτι στο Λος Άντζελες, για το οποίο πλήρωσε 36,8 εκατομμύρια δολάρια – 2,2 εκατομμύρια λιγότερα από την αρχική τιμή πώλησης του.

Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα 1.208 τετραγωνικών μέτρων στο Μπέβερλι Χιλς, η οποία χτίστηκε το 1930 και το όνομα της συνδέθηκε με πολλούς χολιγουντιανούς σταρ. Το ακίνητο άνηκε στην Λι Φίλιπ Μπελ, η οποία πέθανε νωρίτερα φέτος και ήταν γνωστή για την συν-δημιουργία της σαπουνόπερας “Τόλμη και Γοητεία”, αλλά και “Ατίθασα Νιάτα”.

Πρώτος ένοικος της κατοικίας ήταν ο Γαλλο-Αμερικανός ζεν πρεμιέ, Σαρλ Μπουαγιέ, ο οποίος στην συνέχεια την μεταβίβασε στον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, Χάουαρντ Χιούζ. Ο Χάουαρντ Χιουζ με την σειρά του, την παραχώρησε στην σπουδαία Αμερικανίδα ηθοποιό και ερωμένη του, Κάθριν Χέπμπουρν.

Το σπίτι διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, επτά μπάνια και δύο ξενώνες, μαζί με ένα γήπεδο τένις, κινηματογράφο και μια οβάλ πισίνα. Βρίσκεται σε μια έκταση 10 στρεμμάτων και έχει θέα τόσο στο Μπέβερλι Χιλς όσο και στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο Τζέιμς πιθανότατα θα γκρεμίσει το σπίτι και θα χτίσει ένα μεγαλύτερο ακίνητο στο οικόπεδο.

Δείτε μερικές φωτογραγίες της εμβληματικής κατοικίας παρακάτω:

Jim Bartsch

Jim Bartsch

Jim Bartsch

Jim Bartsch

Jim Bartsch

Jim Bartsch

Jim Bartsch


Διαβάστε επίσης: Ρίχνουμε μια ματιά στην εκπληκτική συλλογή ρολογιών του ΛεΜπρόν Τζέιμς