Η πολυαναμενόμενη ταινία “28 Years Later” έρχεται τον Ιούνιο του 2025

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ “28 Years Later” του Ντάνι Μπόιλ, έλαβε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Sony Pictures ανακοίνωσε ότι η επερχόμενη ταινία τρόμου θα βγει επίσημα στους κινηματογράφους στις 20 Ιουνίου του 2025. Θα έχει ως πρωταγωνιστές τους Τζόντι Κόμερ, Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον και Ρέιφ Φάινς, ενώ ο Κίλιαν Μέρφι, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο πρωτότυπο του 2002, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Η νέα ταινία θα σηματοδοτήσει την επανασύνδεση του Μπόιλ και του σεναριογράφου Άλεξ Γκάρλαντ, οι οποίοι σκηνοθέτησαν και έγραψαν το “28 Days Later” του 2002 και διετέλεσαν εκτελεστικοί παραγωγοί στο σίκουελ του 2007, “28 Weeks Later”

Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, ανακοινώθηκε ότι η ταινία θα είναι η πρώτη σε μια επερχόμενη τριλογία, με την Νία Ντα Κόστα (“Candyman”) να βρίσκεται σε συζητήσεις για τη σκηνοθεσία της δεύτερης ταινίας.

Το αρχικό “28 Days Later” ήταν μια ταινία φαινόμενο, με πρωταγωνιστή τον, τότε σχεδόν άγνωστο, Κίλιαν Μέρφι ως έναν ταχυδρόμο ποδηλάτων που ξυπνάει από κώμα σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο έχει καταστραφεί από έναν ιό που μετατρέπει τα θύματα σε αιμοδιψείς επιτιθέμενους.

“Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να συμμετάσχω, γιατί αυτή η ταινία άλλαξε τα πάντα για μένα και τρέφω μεγάλη στοργή γι’ αυτήν, αλλά και για εκείνους τους τύπους, τον Ντάνι και τον Άλεξ”, είπε ο Μέρφι στο Variety τον Φεβρουάριο. “Δεν βλέπω ποτέ τις δικές μου ταινίες, εκτός από αυτή”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Mε πληροφορίες από Variety


Διαβάστε επίσης: Αριστουργηματικές ταινίες που βασίστηκαν σε αληθινά γεγονότα

Share.

Comments are closed.