Το Breaking Bad αποτέλεσε μια από τις πιο αριστουργηματικές σειρές που έχουν γίνει ποτέ και κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τις πιο πολλές θετικές κριτικές στην ιστορία της τηλεόρασης. Για πέντε συνεχόμενες σεζόν η αμερικάνικη δραματική σειρά του Βινς Γκίλιγκαν και του Πίτερ Γκουλντ, καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως και κατάφερε να σημειώσει από τις μεγαλύτερες θεαματικότητες στη συνδρομητική τηλεόραση.

Eκεί που νομίζαμε ότι δεν θα ξαναδούμε κάτι αντίστοιχο, ήρθε το Better Call Saul, το οποίο κατάφερε να αποκτήσει πολλούς φανατικούς οπαδούς, με πολλούς από αυτούς να το θεωρούν καλύτερο από τον προκάτοχο του.

Σήμερα ωστόσο δεν θα αναλύσουμε ποια από τις δύο σειρές είναι η καλύτερη, δεδομένου ότι η μία αλληλοσυμπληρώνει την άλλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άλλα για το γεγονός ότι υπήρχαν μερικές “τρύπες” στην πλοκή του Breaking Bad – δεν συνδέονταν με το φινάλε του – τις απαντήσεις για τις οποίες παίρνουμε πλέον μέσω του Better Call Saul.

Spoiler Alert!

Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου “Thirty-Eight Snub” της 4ης σεζόν του Breaking Bad, ο Γουόλτερ πηγαίνει έξω από το σπίτι του Γκας Φρινγκ με σκοπό να τον σκοτώσει. Ωστόσο, όταν κατεβαίνει από το αυτοκίνητου του λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από το τσιράκι του Γκας, Τάιρους, ο οποίος του λέει “Πήγαινε σπίτι, Γουόλτερ”. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σκηνή παρακάτω:

Ενώ η σκηνή είναι συναρπαστική, δεν έγινε ποτέ σαφές πώς ο Τάιρους γνώριζε ότι ο Γουόλτ ήταν έξω από σπίτι του Φρινγκ – τον ακολούθησε; Λοιπόν, ένα πρόσφατο επεισόδιο του Better Call Saul μας έδωσε την απάντηση. Το σπίτι του Φρινγκ ήταν δόλωμα.

Το ωραίο σπίτι του Φρινγκ στα προάστια – όπου έγιναν πολλές σκηνές του Breaking Bad – έχει στην πραγματικότητα ένα μυστικό τούνελ που οδηγεί στο διπλανό σπίτι και είναι πλήρως εξοπλισμένο με κάμερες ασφαλείας, εξοπλισμό παρακολούθησης και ένοπλους άνδρες.

Αυτό εξηγεί πώς ο Τάιρους γνώριζε ότι ο Γουόλτερ καθόταν έξω από το σπίτι του Φρινγκ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπληκτική αποκάλυψη παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Η σειρά που όλοι θα βλέπαμε μετά τα “Better Call Saul” και “Breaking Bad”!