Πριν μερικούς μήνες ο μεγιστάνας της μόδας Tommy Hilfiger και δεύτερη σύζυγος του, Dee Ocleppo Hilfiger, πούλησαν την πολυτελή κατοικία τους στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ για 45 εκατομμύρια δολάρια, καθώς είχαν δηλώσει πως θέλουν να μετακομίσουν στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Το εκπληκτικό ακίνητο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά για 47,5 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω του Sotheby’s International Realty και η ταχύτητα της πώλησης του δείχνει πόσο ισχυρή είναι η αγορά των ακινήτων στο Κονέκτικατ, δεδομένου ότι πολλοί πλούσιοι κάτοικοι της Νέας Υόρκης αναζητούσαν μεγαλύτερα ακίνητα λόγω της πανδημίας.

Ο Hilfiger και η σύζυγος του, αγόρασαν το ακίνητο το 2010 έναντι 31,4 εκατομμυρίων δολαρίων και ξόδεψαν πάνω από τρία χρόνια στην ανακαίνιση του. Το πανέμορφο αρχοντικό των 1.240 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο μοιάζει με κάστρο, χτίστηκε το 1939 και βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 89 στρεμμάτων που περιλαμβάνει έναν ονειρικό κήπο με τριανταφυλλιές και τεχνητούς φράχτες, πισίνα, γήπεδο του τένις, εξοχικό σπίτι, θερμοκήπιο και ανεξάρτητο γκαράζ.

Samuel Rodriguez & Steve Rossi for Sotheby’s International Realty

Τώρα, η πρώτη σύζυγος του, Susie Hilfiger, αποφάσισε να πουλήσει και το δικό της ακίνητο στην περιοχή Γκρίνουιτς, έναντι 40 εκατομμυρίων δολαρίων. Το σπίτι της Susie χτίστηκε το 1775 και έχει μια ακόμη πιο πλούσια ιστορία από αυτό του πρώην συζύγου τους.

Samuel Rodriguez & Steve Rossi for Sotheby’s International Realty

Το ακίνητο, το οποίο είναι γνωστό και ως Denbigh Farm, αγοράστηκε από τον Tommy και την Susie το 1995 έναντι 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το σπίτι διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, έχει την δική του αίθουσα χορού, αχυρώνα, στάβλο αλόγων, πισίνα, μια ρέπλικα του σπιτιού του Τζορτζ Ουάσιγκτον που  χρησιμοποιείται ως παιδότοπος, και πολλές άλλες ανέσεις που σίγουρα θα κάνουν πολλούς να αφήσουν την Νέα Υόρκη και να μετακομίσουν εκεί.

Samuel Rodriguez & Steve Rossi for Sotheby’s International Realty

Samuel Rodriguez & Steve Rossi for Sotheby’s International Realty


Διαβάστε επίσης: Ο Πιρς Μπρόσναν πουλάει το παραθαλάσσιο σπίτι του στο Μαλιμπού για 100 εκατ. δολάρια!