Για όσους θέλουν την τελειότητα έχουμε συγκεντρώσει τους κορυφαίας τεχνολογίας projectors για προβολή ταινιών, αθλημάτων και παιχνιδιών.

Τους βιντεοπροβολείς τους συναντούσαμε κάποτε στους τοπικούς κινηματογράφους και στη σχολική αίθουσα γεωγραφίας. Αλλά σήμερα, αυτά τα ολοένα και πιο έξυπνα gadgets είναι κατάλληλα για οικιακή χρήση, προσφέροντας ειδικά χαρακτηριστικά για τα πάντα, από τα πανοραμικά παιχνίδια έως τη προβολή ζωντανών αθλητικών αγώνων στη βεράντα του σπιτιού σας.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε έναν καλύτερο τρόπο να περάσετε ένα καλοκαιρινό βράδυ από το να χαλάρωσετε με ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί καθώς θα παρακολουθείτε μια ταινία που θα προβάλλεται στον τοίχο σας.

Ο εξαιρετικά φωτεινός προβολέας: Nebula Mars

Οι ημέρες είναι μεγάλες αυτή τη εποχή του χρόνου, και μερικές φορές η αναμονή για να πέσει ο ήλιος δεν είναι και το καλύτερο. Μην συμβιβαστείτε λοιπόν και χρησιμοποιήστε αυτόν τον εξαιρετικά φωτεινό προβολέα Nebula Mars για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είτε για να προλάβετε έναν αγώνα ποφοσφαίρου είτε για απολαύσετε μια ταινία σε εξωτερικούς χώρους.

Ο εξαιρετικά φωτεινός προβολέας Mars της Nebula εκπέμπει έως και 300 ίντσες HD προβολής σε 3000 lumens σε σύγκριση με τα 1000 lumens ενός τυπικού προβολέα. Σε συνεργασία με την κορυφαία μπαταρία της αγοράς Anker, ο Mars υπόσχεται μέχρι και τρεις ώρες ασταμάτητης κινηματογραφικής εμπειρίας – ιδανικός για ταινιες ή ζωντανά αθλητικά γεγονότα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ο συνδεδεμένος προβολέας: Optoma ML330

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από να χάνει το σήμα η συσκευή σας ή να κλείνει απο μπαταρία ακριβώς όταν η ταινία που βλέπετε φτάνει στο αποκορύφωμά της ή το παιχνίδι σας είναι σε κρίσιμο σημείο. Αλλά πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, με τον Optoma ML330 που διαθέτει ενσωματωμένο WiFi δεν θα βρεθείτε ποτέ σε αυτήν την άσχημη κατάσταση.

Χωρίς περιττά καλώδια, φασαρία, ή αφήνοντας το τηλέφωνό σας μακριά από εσάς καθώς κάθεστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας. Αντικατοπτρίστε την οθόνη του τηλεφώνου ή του tablet σας χωρίς την χρήση καλωδίων και χρησιμοποιήστε το Bluetooth για να συνδέσετε τα ηχεία, τα ακουστικά ή ακόμα και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ο προβολέας μεγέθους τσέπης: RIF6 Cube

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου είμαστε συνεχώς εν κινήσει. Από συναντήσεις στην άλλη πλευρά της πόλης στους γείτονές σας για ένα μπάρμπεκιου. Αυτός ο μικρός προβολέας είναι ιδανικός για κάθε περίπτωση με εξαιρετική ποιότητα και ευκολία μεταφοράς.

Ο μικροσκοπικός RIF6 Cube είναι μόλις 2 ίντσες και ζυγίζει λιγότερο από 150 γραμμάρια. Σχεδιασμένος με γνώμονα την κινητή τεχνολογία, αυτός ο συμπαγής προβολέας συνδέεται με τηλέφωνα, tablet ή ακόμα και κονσόλες παιχνιδιών. Χρησιμοποιήστε το εξαιρετικά ευέλικτο τρίποδο για να τραβήξετε μια ταινία ή να δείτε τηλεόραση πάνω στην οροφή για μια κινηματογραφική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.