Η Lionsgate επιθυμεί να κρατήσει τον Κιάνου Ριβς για το franchise του John Wick, ανεξάρτητα από την έκταση της εμπλοκής του.

Ο Πρόεδρος του Lionsgate Motion Picture Group, Τζο Ντρέικ, μίλησε στο Deadline λίγο μετά την πρεμιέρα του “John Wick: Chapter 4”, το οποίο πολλοί θεωρούν ως το φινάλε για τον χαρακτήρα του Ριβς. “Δεν είμαστε έτοιμοι να αποχαιρετήσουμε τον Κιάνου με αυτό το franchise” είπε. Αν και ο ίδιος ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα εμφανιστεί στο spinoff του “John Wick”, “The Ballerina”, το στέλεχος του Lionsgate αναμένει περισσότερες ιστορίες από το κυρίως franchise.

“Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε”, πρόσθεσε ο Ντρέικ. “Έχω δει αυτήν την ταινία πέντε φορές την τελευταία εβδομάδα. Μπορώ να δω τον τρόπο που τον συγκινεί το κοινό.”

Όσον αφορά το πότε θα δούμε το “The Ballerina”, ο Ντρέικ είπε ότι έχει προγραμματιστεί μια ημερομηνία για το 2024, είτε την άνοιξη είτε το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Chapter 4 κέρδισε 73,5 εκατομμύρια δολάρια στο εγχώριο box office το πρώτο Σαββατοκύριακο, και 137,5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, κάνοντας το καλύτερο άνοιγμα στην ιστορία του franchise και το δεύτερο καλύτερο παγκόσμιο άνοιγμα του Ριβς μετά από το “The Matrix Revolution”.


Διαβάστε επίσης: “John Wick: Chapter 4”: Η απάντηση του σκηνοθέτη σε όσους επικρίνουν την διάρκεια της ταινίας