Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να κατασκευάσετε μόνοι σας την ξύλινη εξοχική κατοικία που πάντα ονειρευόσασταν.

Η εταιρεία Everywhere Travel Co., η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή μεταφερόμενων μικρών κατοικίων σε στυλ τροχόσπιτου, αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες τις και πλέον προσφέρει μια λύση για μόνιμη εξοχική κατοικία με το AYFRAYM. Το AYFRAYM είναι μια διόρωφη ξύλινη δομή σε σχήμα Α, με συνολική επιφάνεια 146 τετραγωνικά μέτρα, η οποία παίρνει έμπνευση από τις εξοχικές κατοικίες της δεκαετίας του 1960.

Το πιο εκπληκτικό σε όλη την υπόθεση, είναι ότι σας δίνεται η δυνατότητα να κατασκευάσετε μόνοι σας αυτή την άνετη εξοχική κατοικία, μέσα σε λίγες εβδομάδες. Η εταιρία σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο κιτ, το οποίο περιλάμβάνει ότι πρόκειται να χρειαστείτε – από τα ψηφιακά σχέδια μέχρι τα σφυριά – για να αρχίσετε να κατασκευάζεται αυτό το σύγχρονο καταφύγιο.

Η ρουστίκ κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα, ενώ διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ξύλινη θολωτή οροφή, εξωτερικό κατάστρωμα από κέδρο και μοναδικά προσαρμοσμένα παράθυρα, τα οποία δίνουν την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν την θέα του τοπίου που θα επιλέξουν να την εγκαταστήσουν.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας, η κατασκευή του AYFRAYM μπορεί να γίνει από το συνεργείο της εταιρείας και θα σας κοστίσει μεταξύ 250.000 και 275.000 δολάρια. Ειδάλλως, αν θεωρείτε ότι θα γλιτώσετε χρήματα, μπορείτε να προσλάβετε το δικό σας συνεργείο.