Η ηλικία με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνεις εκατομμυριούχος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όταν είμαστε νέοι, όλοι ονειρευόμαστε ότι αργότερα στην ζωή θα γίνουμε πλούσιοι και πετυχημένοι. Μερικοί απο εμάς μάλιστα, κοιτούσαμε τον Zuckerberg, ο οποίος πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα λίγο νωρίτερα. Μια νέα έρευνα ωστόσο, έδωσε στοιχεία τα οποία αποκαλύπτουν ποια είναι η πιο πιθανή ηλικία για να γίνεις εκατομμυριούχος.

Με βάση λοιπόν τα στοιχεία που κυκλοφόρησε η Betway Insider, βρέθηκε ότι ο μέσος όρος της ηλικίας για να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος για πρώτη φορά είναι τα 37, ενώ συγχρόνως αποκαλύπτουν ότι η πιο πιθανή ηλικία για να γίνει κάποιος δισεκατομμυριούχος είναι κοντά στα 51.

Έτσι, αν δεν έχετε φτάσει ακόμα εκεί, τι μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε το πρώτο εκατομμύριο; Διαπιστώθηκε ότι ο ταχύτερος τρόπος για να μπείτε στο κλάμπ των έξι ή ακόμη και των εννέα μηδενικών, είναι με την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Απλά κοιτάξτε τον Jeff Bezos ή το Elon Musk – και οι δύο τιτάνες της τεχνολογίας.

Αν και μόνο τα δύο τρίτα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου έχουν πτυχίο, η πιο κοινή πορεία που έχει επιλεχθεί από τους εκατομμυριούχους είναι η μηχανική. Και πιο είναι το Πανεπιστήμιο που πιθανώς θα σας κάνει έναν δισεκατομμυριούχο; Παραδόξως, το Χάρβαρντ.

Harvard University

Έτσι, εάν θέλετε να αυξήσετε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς και είστε κάτω των 37, επενδύστε στην τεχνολογία, γίνετε επινοητικός και ίσως να επιστρέψετε στο πανεπιστήμιο για να πάρετε ένα πτυχίο στη μηχανική. Αν ωστόσο είστε άνω των 37, μην ανησυχείτε, μπορείτε ακόμα να φτάσετε στο 1 δισεκατομμύριο πριν τα 51.

Share.

Comments are closed.