Υπάρχουν λίγοι αξιόλογοι τρόποι να κερδίσετε χρήματα, και το να πληρωθείτε για να παρακολουθήσετε κάθε ταινία Fast & Furious ενώ κρατάτε σημειώσεις για ζημιές στα αυτοκίνητα, είναι σίγουρα ένας από αυτούς.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μία εταιρεία δήλωσε πως σκοπεύει να πληρώσει κάποιον 1.000 δολάρια για να παρακολουθήσει κάθε ταινία του fraachise “Fast & Furious”, συμπεριλαμβανομένου του Fast X αυτού του μήνα, και να κρατάει σημειώσεις για όλες τις περιπτώσεις ζημιάς στα αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα να επισημαίνει διάφορες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα τους τύπους των εμπλεκόμενων αυτοκινήτων και τον συνολικό αριθμό αντίστοιχων περιστατικών σε κάθε μεμονωμένη ταινία.

Αυτά τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν από το FinanceBuzz, δηλαδή τον ιστότοπο χρηματοοικονομικών πληροφοριών πίσω από την προσπάθεια, ο οποίος θέλει να συγκεντρώσει ορισμένα στατιστικά στοιχεία ασφάλισης σχετικά με την “αλόγιστη οδήγηση” που συχνά απεικονίζεται στις ταινίες.

“Χρειαζόμαστε βοήθεια για την καταγραφή των ατυχημάτων στις ταινίες”, είπε η εταιρεία όταν ανακοίνωσε την ευκαιρία. Είμαστε επίσης περίεργοι αν ο αριθμός των καταστροφών σε αυτές τις ταινίες έχει αυξηθεί ή μειωθεί κατά τη διάρκεια της ιστορίας του franchise.

Στο άτομο που τελικά θα επιλεχθεί για αυτόν τον ρόλο, θα δοθούν επιπλέον 100 δολάρια που προορίζονται να καταβληθούν για ενοικίαση της ταινίας ή αγορά εισιτηρίων, καθώς και για τυχόν σνακ που μπορεί να χρειαστεί κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης.


Διαβάστε επίσης: Persona non grata για την Nike ο καλλιτέχνης Tom Sachs