Ένα απίστευτο σπίτι 145 εκατ. δολαρίων στα Χάμπτονς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα Χάμπτονς είναι γεμάτα από υπερπολυτελή ακίνητα, ωστόσο το Jule Pond θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά, καθώς κοστίζει 145 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αρχικά είχε βγει προς πώληση για 175 εκατομμύρια δολάρια. Το ακίνητο, το οποίο κάποτε ήταν μέρος μιας μεγαλύτερης ιδιοκτησίας που ονομαζόταν “Fordune”, βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 170 στρεμμάτων και αν το δει κανείς καταλαβαίνει τον λόγο που είχε την πιο ακριβή τιμή στην πολυπόθητη παραθαλάσσια κοινότητα της Αμερικής.

Αρχικά χτίστηκε για τον Χένρι Φορντ το 1960, με την κυρίως κατοικία να αποτελείται από τρεις πτέρυγες και να έχει επιφάνεια πάνω από 1800 τετραγωνικά μέτρα. Το εσωτερικό του σπιτιού περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια, ενώ το εξωτερικό διαθέτει γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο τένις, μια πισίνα 60 μέτρων και θερμοκήπιο. Η πανέμορφη αυτή κατοικία προσφέρει ανεμπόδιστη θέα τόσο στον κόλπο Mecox όσο και στον Ατλαντικό Ωκεανό, ενώ απέχει ελάχιστα μέτρα από την παραλία.

Το Jule Pond είναι αναμφισβήτητα το πιο φημισμένο κτήμα στα Χάμπτονς, καθώς διαθέτει την μεγαλοπρέπεια ενός απομονωμένου καταφυγίου της υπαίθρου, που ενισχύεται εντυπωσιακά από τη σύνδεση του με τον Ατλαντικό Ωκεανό.


bespokerealestate.com

Share.

Comments are closed.