Raise a toast, by order of the you-know-who

Όλες οι καλές γκάνγκστερ ιστορίες είναι πάντα σε συνδυασμό με μια απαιτούμενη δόση βίας, σεξ, χρήματος και αλκοόλ- και σε κάθε ένα απο αυτά, οι Peaky Blinders δεν απογοητεύουν. Η οικογένεια Shelby, με επικεφαλή τον Tommy Shelby (Cillian Murphy), δεν γνώρισε ποτέ μια υπερβολή που δεν της άρεσε, και τώρα οι οπαδοί της δημοφιλούς σειράς μπορούν πλέον να πάρουν μια γεύση, απο την ζωή στο Birmingham στις αρχές του 20ού αιώνα, μέσα από τη σειρά ποτών Peaky Blinders.

Τα ποτά (ουίσκι, gin και ρούμι) παράγονται από την ζυθοποιία Sadler στο Stourbridge, στα West Midlands της Μεγάλης Βρετανίας, που έχει στην ιδιοκτησία της κάποια από τα ιστορικά κτίρια που χρησιμοποιούσε στην πραγματικότητα η περιβόητη συμμορία. Οι γεύσεις και τα αρώματα των αλκοολούχων είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1920, όταν νέα μπαχαρικά, αρώματα και μέθοδοι απόσταξης έφτασαν στην Ευρώπη, από μετανάστες, κυρίως από ασιατικές χώρες.

Η γκάμα περιλαμβάνει αρχικά ένα ιρλανδέζικο ουίσκι, που φτιάχνεται από μείγμα δημητριακών και βύνης και ωριμάζει σε βαρέλια sherry, ενώ έχει γλυκιά και ήπια γεύση. Ακόμη, υπάρχει ένα spiced dry gin, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν 9 εξωτικά βότανα αλλά και ένα ιδιαίτερο μαύρο ρούμι που βγάζει αρώματα από πορτοκάλι, μοσχοκάρυδο, βανίλια και σταφίδα, έχοντας ωριμάσει σε βαρέλια κρασιού Pedro Ximenez.

Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε μία γεύση απο τα ποτά Sadler’s Peaky Blinders, μπορείτε να τα παραγγείλετε online στο Amazon με κόστος €78,30, για τα τρία ποτά.

Είναι ο τέλειος τρόπος για να περάσετε χρόνο μέχρι το ντεμπούτο της season 5 το 2019.