Ο Κάνιε Γουέστ και ο The Game ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Eazy”, στο οποίο ο Ye βάζει αφήνει μέσω διάφορων στίχως αιχμές για την εν διαστάσει σύζυγο του, Κιμ Καρντάσιαν.

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού-έκπληξη στις ψηφιακές πλατφόρμες, ο Κάνιε Γουέστ βρέθηκε στο στόχαστρο της φιλοζωικής οργάνωσης PETA, καθώς ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με το εξώφυλλο του, το οποίο συνόδευε η λεζάντα “Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΗ”. Στο εξώφυλλο του νέου τραγουδιού διακρίνεται ένας πίθηκος χωρίς δέρμα – που φωτογραφήθηκε από τον Nick Knight – σε ένα κόκκινο φόντο.

Προφανώς ήταν μια φωτογραφία που δεν θα έμενε ασχολίαστη, και την αρχή έκανε η πρόεδρος της οργάνωσης, Ίνγκριντ ΝιουΚιρκ, δηλώνοντας στο Billboard: “Η φωτογραφία θυμίζει τους πιθήκους που έχει βρει η PETA, μερικές φορές κεφάλια αυτών, χέρια, και μερικές φορές ολόκληρο το σώμα, σε κρεαταγορές σε όλο τον κόσμο, και καθιστά σαφές ότι όταν αφαιρέσετε τη γούνα τους μπορείτε να διακρίνετε ένα άτομο από κάτω. Είναι συντροφικά πρωτεύοντα θηλαστικά που δεν ανήκουν σε εμάς για να κάνουμε κατάχρηση τους, για οποιονδήποτε σκοπό – ούτε σε εργαστήρια, σε ζωολογικούς κήπους σε ταινίες ή κρεαταγορές.”

Ο Κάνιε Γουέστ είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά την ύπαρξη του “Eazy” νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, λέγοντας σε ένα ηχογραφημένο τηλεφώνημα με τον DJ Premier – το οποίο μοιράστηκε στο Instagram ο σχεδιαστής Tracey Mills – ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το τραγούδι χθες. Στο στούντιο μαζί με τον Ye και τον The Game ήταν επίσης ο Pusha T και ο παραγωγός Mike Dean.


Διαβάστε επίσης: Ο Κάνιε Γουέστ αγόρασε σπίτι απέναντι από την Κιμ Καρντάσιαν και τον “τρολάρει” το Twitter