Ο Νίκολας Κέιτζ είναι αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, καθώς πρωταγωνίστησε σε μεγάλες επιτυχίες, κερδίζοντας μέχρι και βραβείο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία “Αφήνοντας το Λας Βέγκας”. Κατά την διάρκεια της καριέρας του κέρδισε πολλά χρήματα, τα οποία ωστόσο σπαταλούσε χωρίς έλεγχο, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πουλήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του για να ξεχρεώσει.

Ενώ ήδη έχει καταφέρει να ξεφορτωθεί μεγάλο μέρος των ακινήτων που είχε στην κατοχή του για να ξεπληρώσει ένα τεράστιο φορολογικό χρέος, ακόμα παλεύει να πουλήσει το ιδιωτικό νησί Leaf Cay στις Μπαχάμες, το οποίο λέγεται ότι αγόρασε το 2006 για 3 εκατομμύρια δολάρια.

Christie’s International Real Estate

Το ειδυλλιακό νησί βρίσκεται στο αρχιπέλαγος Exuma και περιβάλλεται από περίπου 365 νησιά, που ονομάζονται επίσης Cays. Εκτείνεται συνολικά σε 130 στρέμματα, διαθέτει τρεις πεντακάθαρες παραλίες και προσφέρει προστατευμένη πρόσβαση σε σκάφη αναψυχής.

Το νησί είναι πλήρως ανεκμετάλλευτο, που σημαίνει ότι οι μελλοντικοί αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν πως θα το αξιοποιήσουν. Σύμφωνα με το Christie’s International Real Estate που έχει αναλάβει την πώληση, υπάρχουν ήδη εγκεκριμένες άδειες για την κατασκευή πέντε εξοχικών κατοικιών και πρόσθετων κτιρίων υποστήριξης. Επίσης, έχει δοθεί το πράσινο φως να μετατραπούν οι δύο μεγάλες λίμνες του νησιού σε μαρίνες.

Christie’s International Real Estate

Το Christie’s International Real Estate αναφέρει πως πρόκειται για μία μεγάλη ευκαιρία, καθώς το ιδιωτικό νησί, το οποίο περιβάλλεται από κρυστάλλινα νερά, προσφέρεται σε λογική τιμή. Αν και η τιμή δεν αναφέρεται και είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος, ένας άλλος ιστότοπος που ονομάζεται Private Islands Inc. έχει το νησί καταχωρημένο στα 7,5 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι ο πρωταγωνιστής του The Unbearable Weight of Massive Talent θα κερδίσει 4,5 εκατ. δολάρια, τα οποία ελπίζουμε να χρησιμοποιήσει με σύνεση, και να μην τα δαπανήσει για την αγορά ενός κρανίου δεινοσαύρου όπως είχε κάνει στο παρελθόν…


Διαβάστε επίσης: 10 celebrities που ίσως δεν γνωρίζατε ότι έχουν ιδιωτικό νησί