Το πολυτελές ακίνητο του “The Dude” βγήκε προς πώληση και μπορούμε να δούμε το εσωτερικό του!

Ο Τζεφ Μπρίτζες, γνωστός και ως “The Dude” από την καλτ ταινία «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι», έβαλε προς πώληση το ακίνητο του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, έναντι 8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το σπίτι με ισπανικό αναγεννησιακό στυλ, το οποίο χτίστηκε το 1919 από τον διάσημο αρχιτέκτονα James Osborn Craig, ανακαινίστηκε πλήρως το 2016, διατηρώντας ωστόσο τα πρωτότυπα παράθυρα, τις πόρτες και τα δάπεδα από σκληρό ξύλο.

Το πανέμορφο ακίνητο, το οποίο είναι χτισμένο σε ένα οικόπεδο 16 στρεμμάτων, διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2,5 μπάνια και 5 τζάκια.

Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει ένα μικρό σπιτάκι πισίνας δύο υπνοδωματίων, έναν ξενώνα ενός υπνοδωματίου, μια αποθήκη 465 τετραγωνικών μέτρων και μια κλειστή εγκατάσταση που χρησιμοποιείται ως στάβλος αλόγων.

Στο κεντρικό κτίριο έχουν ανακατασκευαστεί πλήρως τα μπάνια, οι ψηλές θολωτές οροφές και οι γαλλικές πόρτες σε κάθε δωμάτιο, οι οποίες ανοίγουν σε έναν μαγικό κήπο.

Η κύρια σουίτα διαθέτει ψηλή οροφή με ξύλινα δοκάρια, μεγάλα παράθυρα, τζάκι, walk-in ντουλάπα και γαλλικές πόρτες που οδηγούν στον κήπο. Το μπάνιο της διαθέτει δάπεδο από ξύλο τικ, μπανιέρα και μια μεγάλη μαρμάρινη καμπίνα ντους.

Η πισίνα στον κήπο περιβάλλεται από μια βεράντα με κόκκινο τούβλο, ενώ υπάρχει και ένας ξεχωριστός χώρος καθιστικού με εξωτερική εστία φωτιάς ο οποίος σκιάζεται από μεγάλα δέντρα.

Όλα αυτά για μόλις 8 εκατομμύρια δολάρια!