Ο διάσημος ηθοποιός Μάθιου Πέρι, τον οποίο οι περισσότεροι γνωρίζετε ως Τσάντλερ Μπινγκ από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Τα Φιλαράκια”, πουλάει το πολυτελές παραθαλάσσιο σπίτι του στο Μαλιμπού για 14,95 εκατομμύρια δολάρια.

O Πέρι, ο οποίος απέκτησε πολλά πανέμορφα ακίνητα σε όλη την Καλιφόρνια την περασμένη δεκαετία, αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι 4 υπνοδωματίων στη νότια Καλιφόρνια, την περασμένη Δευτέρα. Το σπίτι ανακατασκευάστηκε πριν από μια δεκαετία από τον δημοφιλή αρχιτέκτονα με έδρα το Λος Άντζελες, Scott Gillen, και αγοράστηκε από τον ηθοποιό το 2011 για 12 εκατ. δολάρια.

Όπως και οι υπόλοιπες ιδιοκτησίες του Gillen, το σπίτι των 510 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει μινιμαλιστική διακόσμηση και ενιαίους χώρους, οι οποίοι περιβάλλονται από γυάλινους τοίχους που προσφέρουν απίστευτη θέα στον ωκεανό. Το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού διαθέτει επένδυση από ξύλο, ενώ στο εξωτερικό του διαθέτει μεγάλες βεράντες και ένα τζακούζι.

Ο 51χρονος ηθοποιός πέρασε μεγάλο μέρος της καραντίνας σε αυτό το διώροφο σπίτι στο Μαλιμπού, από το οποίο δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες στα social media.

Δείτε μερικές φωτογραφίες του ακινήτου παρακάτω:

Photos: Anthony Barcelo


Διαβάστε επίσης: Ρίχνουμε μια ματιά σε ένα από τα πιο όμορφα και δημοφιλή σπίτια του 2019