Όπως σας αναφέραμε και χθες, πάνω από 5 εκατ. άνθρωποι έκαναν αίτηση για να αποκτήσουν το πολυπόθητο sneaker Dior x Air Jordan 1 High OG, το οποίο ήταν διαθέσιμο για κράτηση μέσω ενός microsite που δημιούργησε ο γαλλικός οίκος.

Τα sneakers έγιναν αμέσως ανάρπαστα και το site έκλεισε την φόρμα κράτησης μέσα σε λίγες ώρες. Η τιμή τους ήταν 1.900 ευρώ και πλέον έχουν φτάσει να πωλούνται 12.000 ευρώ στην ιστοσελίδα μεταπώλησης StockX. Για όσους ήταν τυχεροί και τα απόκτησαν, η εταιρεία προιόντων καθαρισμού και προστασίας αθλητικών παπουτσιών, Crep Protect, αποφάσισε να τους δείξει πως να τα προστατέψουν με ένα απίστευτο βίντεο.

Στο παρακάτω βίντεο, η εταιρεία δοκίμασε το θαυματουργό σπρέι της σε ένα ζευγάρι Dior x Air Jordan 1 High OG, των οποίων η τιμή μεταπώλησης λέγεται ότι μπορεί να φτάσει και τα 20.000 ευρώ. Στο βίντεο λοιπόν, ένας τύπος βγαίνει από την μπουτίκ της Dior στο Λονδίνο φορώντας τα πολυπόθητα sneaker. Μετά από λίγο εφαρμόζει πάνω τους το σπρέι της εταιρείας, το οποίο δημιουργεί ένα αόρατο στρώμα που απωθεί τα υγρά και αποτρέπει τους λεκέδες.

Στην συνέχεια το βίντεο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό, καθώς ο τύπος βγάζει ένα μπουκάλι κέτσαπ από την τσάντα του και το ρίχνει πάνω στο sneaker. Μετά ρίχνει νερό πάνω στο παπούτσι για να ξεπλύνει την κέτσαπ, και όπως αποδεικνύεται το sneaker δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης: Πάνω από 5 εκατ. άνθρωποι προσπάθησαν να αγοράσουν τα Air Jordan του οίκου Dior!