Τα Χάμπτονς είναι γεμάτα από υπερπολυτελή ακίνητα που πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές, και ένα από αυτά το παρακάτω αρχοντικό των 8 στρεμμάτων στην Meadow Lane του Σαουθάμπτον, το οποίο μόλις διατέθηκε για πώληση στην τιμή των 75 εκατ. δολαρίων.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά ακίνητα στην Meadow Lane, δεδομένου ότι χτίστηκε το 1929 για τον επιχειρηματία William F. Ladd, και διαθέτει μια ιδιωτική παραλία 15 μέτρων. Ονομάζεται Oceancastle, καθώς είναι χτισμένο πάνω σε αμμόλοφους, και βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε ένα αρχοντικό που ανήκε στον David Koch, τον δισεκατομμυριούχο βιομήχανο που ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τον όμιλο Koch Industries.

Courtesy of The Corcoran Group

Το σπίτι των 2.050 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει 15 επιβλητικά υπνοδωμάτια – επτά εκ των οποίων έχουν θέα στον ωκεανό -, δύο αίθουσες παιχνιδιών, μια ξεχωριστή πτέρυγα προσωπικού που στεγάζει τέσσερα επιπλέον υπνοδωμάτια, σαλόνι με θολωτή οροφή και τζάκι, καθιστικό-βιβλιοθήκη με θέα στον ωκεανό και μια τεράστια ξύλινη βεράντα.

Εκτός από την ιδιωτική παραλία, το ακίνητο διαθέτει επίσης γήπεδο τένις και πισίνα.

Courtesy of The Corcoran Group

Σύμφωνα με το μεσίτη Tim Davis της Corcoran Group, το σπίτι είναι σε “καλή κατάσταση”, ο νέος ιδιοκτήτης του ωστόσο αναμένεται να το ανακαινίσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της κατοικίας παρακάτω:

Courtesy of The Corcoran Group

Courtesy of The Corcoran Group

Courtesy of The Corcoran Group

Courtesy of The Corcoran Group


Διαβάστε επίσης:

Black House: Μια ολόμαυρη κατοικία που ενσωματώνεται με το δάσος

Η παραθαλάσσια κατοικία των 22,5 εκατ. δολαρίων με την πιο cool πισίνα που έχετε δει!