Η χρήση του κινητού τηλεφώνου είναι πλέον τόσο διαδεδομένη, που σχεδόν κάθε άνθρωπος στον πλανήτη έχει ένα ή έτσι νομίζαμε. Όπως αποδεικνύεται, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της σόουμπιζ προτιμούν να μην τα χρησιμοποιούν.

Αν και τα smartphones έχουν γίνει ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μας τις τελευταίες δεκαετίες, καθώς μπορούν πλέον να κάνουν σχεδόν τα πάντα, υπάρχουν μερικοί διάσημοι άνθρωποι που λένε ότι δεν διαθέτουν κινητό τηλέφωνο, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο να το πιστέψεις, αλλά είναι αλήθεια.

Δείτε παρακάτω ποιοι είναι οι διάσημοι που δεν συμπαθούν τα κινητά τηλέφωνα.

Έλτον Τζον

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε στον Τζίμι Κίμελ το 2013, ο Έλτον Τζον παραδέχτηκε ότι δεν είχε κινητό τηλέφωνο. Αν και έχει λογαριασμό στο Twitter και το Instagram, μια ομάδα, αλλά και ο σύζυγος του είναι αυτοί που κάνουν αναρτήσεις για λογαριασμό του. Ωστόσο, ο Έλτον διαθέτει ένα iPad, ώστε να μπορεί να συνομιλεί με τα παιδιά του μέσω βίντεο όταν δεν είναι σπίτι.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Ένα ακόμα κοινό που έχει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με την Κάρι Μπράντσο του “Sex and the City”, είναι ότι μισεί τα κινητά τηλέφωνα. Ενώ έχει ένα, ισχυρίζεται ότι δεν το χρησιμοποιεί για να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις. Προτιμά να στέλνει email, αντί να χρειαστεί να καλέσει κάποιον πίσω.

Τομ Κρουζ

Ο Τομ Κρουζ, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα ένα από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, δεν διαθέτει κινητό τηλέφωνο, αλλά έχει αρκετούς βοηθούς στην ομάδα του που αναλαμβάνουν να απαντούν στις κλησεις του και να τον ενημερώνουν.

Σάιμον Κάουελ

Το 2017 ο Βρετανός παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων και επιχειρηματίας, ο οποίος είναι γνωστός ως κριτής του American Idol, του The X Factor και του America’s Got Talent, πέταξε το κινητό του, καθώς είχε βομβαρδιστεί με αμέτρητα μηνύματα ένα πρωί. Ο Κάουελ συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν περισσότερη ιδιωτικότητα και αποφάσισε να αποχωριστεί το κινητό του για πάντα.

Βινς Βον

Ο διάσημος ηθοποιός είχε δηλώσει για τα κινητά τηλέφωνα πως “Δεν μου αρέσουν, δεν τα χρησιμοποιώ. Δεν έχω πάντα να πω τόσα πολλά στους ανθρώπους”, ενώ αποκάλυψε πως όταν δεν είναι στο σπίτι, συνήθως δανείζεται ένα τηλέφωνο από έναν φίλο για να επικοινωνήσει.

Τζάστιν Μπίμπερ

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ποπ μουσικής, ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν συμπαθεί καθόλου τα κινητά τηλέφωνα. Είχε αποκαλύψει στο Billboard ότι προτιμά να χρησιμοποιεί tablet ή iPad όταν θέλει να επικοινωνήσει με κάποιον.

Εντ Σίραν

Ο διάσημος τραγουδιστής Εντ Σίραν, δεν διαθέτει κινητό τηλέφωνο και μπορεί να επικοινωνήσει μόνο μέσω email. Παρά τη δουλειά του, ο Σίραν απομακρύνθηκε εντελώς από τα social media το 2015, καθώς χρειαζόταν ένα διάλειμμα για ένα χρόνο από το προσκήνιο, μακριά από συσκευές.


Διαβάστε επίσης: 6 θρυλικοί σκηνοθέτες που δεν κέρδισαν ποτέ Όσκαρ