6 συμβουλές για σένα που περνάς “κρίση μέσης ηλικίας”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πολλοί είναι οι άντρες που περνούν την λεγόμενη “κρίση μέσης ηλικίας”, η οποία συνήθως αναφέρεται στα άτομα τα οποία αρνούνται να παραδεχτούν ότι γέρασαν και επιδίδονται σε αυθόρμητες και ανεξήγητες συμπεριφορές, θέλοντας κάτα κάποιον τρόπο να νικήσουν τον χρόνο.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στον Στιβ Καρέλ, πρωταγωνιστή της ταινίας “Crazy, Stupid, Love”, ο οποίος ξαφνικά βρέθηκε χωρισμένος, επειδή η γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος πολλά χρόνια και απόκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον βαρέθηκε.

Θέλοντας λοιπόν να “ξαναμπεί” στο παιχνίδι και να γνωρίσει νέες γυναίκες, ο Καρέλ ζητά την βοήθεια του στυλάτου τύπου (Ράιαν Γκόσλινγκ) που κάθε βράδυ φεύγει και με διαφορετική γυναίκα από το μπαρ στο οποίο συχνάζει.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι στην ίδια κατάσταση με τον Στιβ Καρέλ ή απλά έχεις ανάγκη από ορισμένες στυλιστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τα πανω σου και να κάνεις νέες γνωριμίες, δες παρακάτω μερικά μαθήματα που πήραμε από το “Crazy, Stupid, Love” και τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Η αυτόπεποίθηση σε έναν άντρα είναι το Α και το Ω

Μπορεί να μοιάζεις με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, ωστόσο αν έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση με το που πλησιάσεις μια γυναίκα την έχασες. Θα πρέπει να είσαι cool, να δείχνεις άνετος με τα ρούχα σου, να κάνεις χαλαρές συζητήσεις και να προσπαθείς να δείχνεις ενδιαφέρων τύπος. Αν δεις ότι όλα αυτά δεν έχουν αντίκτυπο σε μια γυναίκα, προχωράς στην επόμενη.

Η εφαρμογή είναι το παν

Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο και όσοι άντρες προσέχουν την εμφάνιση τους το γνωρίζουν. Μια από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας είναι όταν ο Στιβ Καρέλ πηγαίνει για ψώνια με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και δοκιμάζει ρούχα που έχουν σωστή εφαρμογή. Έδειχνε άλλος άνθρωπος!

Το να είσαι fit είναι αναγκαίο

Όχι μόνο για να είσαι υγιής και να ζήσεις περισσότερα χρόνια, αλλά γιατί θα νιώθεις καλύτερα μέσα και έξω από τα ρούχα σου. Αν δεις την σκηνή με τον Ράιαν Γκόσλινγκ χωρίς πουκάμισο, θα καταλάβεις τι λέμε.

Πέταξε τα “μπαμπαδίστικα” sneakers

Σε μια σκηνή της ταινίας ο Γκόσλινγκ κοιτάει με περιφρόνηση τα sneakers του Καρέλ, τα οποία φοράνε οι μεσήλικες, όχι γιατί είναι trend, αλλά επειδή είναι άνετα. Σίγουρα υπάρχουν υπέροχα sneakers εκεί έξω, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να επενδύσεις σε μερικά ζευγάρια διαχρονικά παπούτσια, που δεν θα σε κάνουν να μοιάζεις με έφηβο.

Ένα κλασικό ρολόι είναι πάντα απαραίτητο

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε, ένα ρολόι είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ σε έναν άντρα. Στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας ο Γκόσλινγκ φοράει ένα χρυσό vintage Rolex, το οποίο μπορεί να φορεθεί τόσο με casual ρούχα, όσο και με ένα κοστούμι.

Το ρολόι σε έναν άντρα είναι ένα αξεσουαρ που σίγουρα τραβά την προσοχή, οπότε η επιλογή του θα πρέπει να γίνεται με σύνεση.

Προσπάθησε να είσαι cool

Στην παρακάτω φωτογραφία ο μόνος τύπος που δεν δείχνει “κακομοίρης”, παρά την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, είναι ο Γκόσλινγκ. Αντέγραψε τον!


Διαβάστε επίσης: Δες τι σκέφτονται οι γυναίκες για σένα από τον τρόπο που ντύνεσαι

Share.

Comments are closed.