5 πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά σε έναν άντρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν νομίζατε ότι ξέρετε καλά το αντίθετο φύλο κάνετε λάθος, καθώς υπάρχουν ορισμένα πράγματα που για κάποιον περίεργο λόγο οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά.

Πόσο ελκυστικός είμαι; Αυτό είναι κάτι που απασχολεί την πλειοψηφία των ανδρών καθημερινά, και αυτός είναι ο λόγος που επιλέγουν προσεκτικά τα ρούχα τους, φτιάχνουν με τις ώρες τα μαλλιά τους και σκέφτονται τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιάσουν τον εαυτό τους ώστε να εντυπωσιάσουν το γυναικείο φύλο. Αυτό ωστόσο που πιθανόν να μην γνωρίζουν, είναι ότι υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά σε έναν άνδρα.

Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ανδρών, σταματήστε να “μετράτε” το εαυτό σας με βάση τις καταθέσεις που έχετε τραπεζικό σας λογαριασμό ή τα βάρη που σηκώνετε στο πάγκο του γυμναστηρίου, και επικεντρωθείτε στα παρακάτω 5 χαρακτηριστικά:

Γυαλιά οράσεως

Πριν από μερικά χρόνια το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης διεξήγαγε μια μελέτη που αποκάλυψε ότι οι γυναίκες γενικά προσελκύονται περισσότερο απο άνδρες που φορούν γυαλιά οράσεως, σε σχέση με όσους δεν το κάνουν. Ο λόγος; Επειδή τα γυαλιά είναι ένα σημάδι νοημοσύνης και, όσο κι αν νομίζετε ότι στις κυρίες μετράει το μέγεθος του δικεφάλου σας, είναι το μέγεθος του εγκεφάλου σας που σας δίνει το πλεονέκτημα. Και όλες θέλουν έναν πνευματικό συνομιλητή.

Γκρίζα μαλλιά

Όπως τα γυαλιά οράσεως έτσι και τα γκρίζα μαλλιά μπορούν να δείξουν ωριμότητα, εμπειρία και σοφία όταν συνοδεύονται από ένα κολακευτικό στυλ. Μια έρευνα από έναν τεράστιο ιστότοπο online dating, έδειξε ότι το 72% των γυναικών θεωρούν ότι τα γκρίζα μαλλιά είναι σέξι. Ακόμα κι αν είστε νεότεροι και έχετε γκριζάρει πρόωρα, η κατοχή του look αποπνέει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας – κάτι που μπορεί να είναι μόνο καλό. Τέλος, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε οτι τα βαμμένα μαλλιά είναι η επιτομή της κακογουστιάς.

Σημάδια στο πρόσωπο

Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά τα σημάδια δεν σας κάνουν ελλατωματικούς. Αντ ‘αυτού, οι γυναίκες τείνουν να γοητεύονται από τις ιστορίες πίσω από τις πληγές, οι οποίες επίσης παρέχουν έναν αέρα μυστηρίου, αντοχής και αρρενωπότητας. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ έδειξε ότι οι γυναίκες συνδέουν τα σημάδια με θάρρος, υγεία και γενναιότητα – και ποιος δεν θέλει να θεωρείται ήρωας;

Πράσινα δάχτυλα

Προφανώς δεν το εννοούμε κυριολεκτικά – αυτό θα ήταν ενοχλητικό. Όμως όσοι άντρες περνούν μερικές ώρες σε έναν κήπο, θεωρούνται πιο ελκυστικοί για το αντίθετο φύλο. Η καλλιέργεια φυτών δείχνει τόσο την υπομονή όσο και την ικανότητα για αγάπη, και – ανεξήγητα – οι εμπειρογνώμονες έχουν προτείνει στο παρελθόν ότι μόνο 30 λεπτά την εβδομάδα στον κήπο σας, μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση σας στο κρεβάτι. Δεν είμαστε σίγουροι για το πώς, αλλα σίγουρα θα μας κάνει να ψάχνουμε για κλαδευτήρι.

Πυκνά φρύδια

Τα πυκνά φρύδια είναι κάτι που οι γυναίκες παρατηρούν στους άνδρες και τους αρέσει. Δεν εννούμε δασύτριχα ή θαμνώδη και προς Θεού μην τα αφήσετε να μεγαλώσουν και γίνουν μονόφρυδο. Με λίγα λόγια, τα εντονα απείθαρχα φρύδια θα επιστήσουν την προσοχή στα μάτια σας και αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει έλλειψη της πιο σημαντικής ανδρικής ορμόνης, της τεστοστερόνης!


Διαβάστε επίσης: 10 σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα σε φλερτάρει

Share.

Comments are closed.