Το να βρεις το ιδανικό δώρο Χριστουγέννων για έναν άνδρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έτσι, πριν σκεφτείς κάτι βαρετό, όπως μια γραβάτα, καλό θα είναι να του πάρεις κάτι το οποίο θα τον κάνει χαρούμενο και δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

Αν λοιπον σκέφτεσαι τι δώρο να κάνεις σε έναν φίλο, στον πατέρα σου, στον σύντροφο σου ακόμα και στον εαυτό σου, εδώ σου έχουμε 15 υπέροχα δώρα για να επιλέξεις. Είναι δώρα για όλα τα budget, τα οποία σίγουρα θα σχηματίσουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο αυτού που θα τα λάβει και σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Norse blue heavy knit beanie

Η Bricks & Wood, μια ανερχόμενη streetwear μάρκα από το Λος Άντζελες, διαθέτει σκουφάκια σε εξαιρετικά κορεσμένες αποχρώσεις, όπως το παραπάνω σε φωτεινό baby blue, το οποίο θα σας κοστίσει περίπου 36 ευρώ.

Edward Green Kentmere Adventurer’s Boots

Κάθε άντρας πρέπει να διαθέτει ένα κλασικό μποτάκι, το οποίο θα είναι λειτουργικό και εξίσου μοντέρνο, ενώ το σχέδιο του θα είναι παραδοσιακό. Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν και στον Edward Green, δημιουργώντας το Kentmere, το οποίο είναι ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες. Διαθέτει μια πανίσχυρη σόλα και ένα εύπλαστο, κερωμένο δέρμα από την κοιλάδα του Ρήνου, το οποίο θα γερνάει όμορφα με τα χρόνια, σύμφωνα με τον οίκο υποδηματοποιίας. Δεν είναι φθηνά, αλλά αξίζουν κάθε δεκάρα.

London Sock Co. David Gandy Style Sock Gift Box

Οι κάλτσες της London Sock Co. είναι το προϊόν της ζωντανής φαντασίας των δύο επαγγελματιών της πόλης της Βρετανίας, και αντικατοπτρίζουν το στυλ των gentlemen με ιδιαίτερο γούστο. Είναι κατασκευασμένες από βαμβάκι από τα νησιά της Σκωτίας και για την κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 220 βελόνες. Η συγκεκριμένη συλλογή είναι αφιερωμένη στο διάσημο μοντέλο, David Gandy, και περιλαμβάνει 6 ζευγάρια πολύχρωμες κάλτσες, διακοσμημένες με το λογότυπο της μάρκας. Το κόστος του gift box ανέρχεται σε 90 ευρώ.

Nike Air Force 1 ’07 Triple White

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας άνθρωπος που να μην του αρέσουν αυτά τα sneakers και συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα.

English Pewter Company Flask & Leather Pouch

Αυτό το κομψό φλασκί με την δερμάτινη θήκη είναι χειροποίητο στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι ένα εξαιρετικό δώρο για κάθε ιδιαίτερη περίσταση.

Vuarnet 06

Το διαχρονικό μοντέλο 06 έχει φορεθεί από πολλούς διάσημους άντρες, όπως ο Αλέν Ντελόν στο κλασικό θρίλερ του 1969, “Η Πισίνα”, καθώς και από τον Ντάνιελ Γκρεγκ στην επερχόμενη ταινία James Bond, “No Time to Die”.

Timex Gold Welton Bi-Metal

Η μάρκα ρολογιών κατά την κυκλοφορία δήλωσε πως:” Ο Todd ήθελε να ξανασχεδιάσει το Bi-Metal Welton, με σκοπό να δημιουργήσει το τέλειο αξεσουάρ για μια εκλεπτυσμένη, εορταστική εμφάνιση.”

Tom Ford Tuscan Leather

Εμπνευσμένο από την αγάπη του Τom Ford για τα πολυτελή δέρματα και την αισθησιακή τους υφή, το άρωμα αυτό αποτυπώνει τις ζωώδεις και ταυτόχρονα απαλές πτυχές του δέρματος. Το γιασεμί της νύχτας και το μαύρο σουέντ δίνουν μια ξεχωριστή και μοντέρνα διάσταση, ακατέργαστη και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη.

Cocaïn: History & Culture

Μια συναρπαστική εξέταση της ιστορίας της κοκαΐνης παρουσιάζεται σε αυτό το έγχρωμο βιβλίο των 184 σελίδων, το οποίο περιλαμβάνει διαφημίσεις και παραδείγματα της επιρροής που ασκούνταν από γνωστούς χρήστες σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές ταινίες όπως το “Scarface” και το “Narcos”.

Beard Trimmer BT3040 Braun

Επαναφορτιζόμενη μηχανή περιποίησης γενειάδας. Παρέχει υψηλής ακρίβειας απόδοση για την επίτευξη κάθε στυλ, ιδανικό μήκος, περίγραμμα, ψαλίδισμα. Έχει αυτονομία λειτουργίας 60 λεπτά, 39 ρυθμίσεις μήκους και 3 εξαρτήματα περιποίησης γενειάδας 1-10mm, 11-20mm.

Tom Dixon Tank Copper Whiskey Set

Μέρος της συλλογής ‘Tank’, το σετ του Tom Dixon είναι ένα πολύ ωραίο δώρο για όσους εκτιμούν τα single malt’s τους.

Bleu de Chanel

Αυτό το παραδοσιακό άρωμα έχει κάτι που το κάνει ξεχωριστό. Οι γυναίκες μπορεί να μην γνωρίζουν τι είναι αυτό, αλλά σίγουρα θέλουν να βρίσκονται κοντά του. Εάν ψάχνετε κάτι για να δείξετε ότι έχετε καλό γούστο, αλλά δεν θέλετε κάτι υπερβολικό, αυτό είναι το άρωμα για εσάς. Σύμφωνα με την Chanel, εκφράζει απόλυτα την ελευθερία του πνεύματος και την αυτοπεποίθηση του άνδρα που το φοράει.

Herschel Supply Co Studio Chapter Tarpaulin Wash Bag

Ένας καλλωπισμένος άνδρας πρέπει να διαθέτει ένα νεσεσέρ για όλα τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να έχει μαζί του.

Booze & Vinyl: A Spirited Guide to Great Music and Mixed Drinks

Το βιβλίο με τίτλο “Booze and Vinyl: A Spirited Guide to Great Music & Mixed Drinks” των αδερφών André και Tenaya Darlington, κατορθώνει και συνδυάζει το γούστο τους για τα ποιοτικά ποτά με αυτό για την καλή μουσική. Δεν πρόκειται για ένα μουσικό βιβλίο με την αυστηρή έννοια, ωστόσο θα ικανοποιήσει οπωσδήποτε αυτούς που αγαπούν την καλή μουσική αλλά και τα… κοκτέιλ.

Sera Fine Silk Black Spotted Silk Velvet Scarf

Αυτό το εξαιρετικό κασκόλ είναι κατασκευασμένο χειροποίητο στην Ιταλία από το καλύτερο μετάξι και βελούδο. Είναι ένα πολύ όμορφο δώρο και συνοδεύεται από ένα μπλε κουτί.


Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα αρώματα για να της κάνεις δώρο τα Χριστούγεννα