10 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις σε ένα πρώτο ραντεβού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το πρώτο ραντεβού είναι καθοριστικό για την πορεία μιας γνωριμίας και φυσικά το κρίσιμο σημείο όπου δύο άνθρωποι θα αποφασίσουν αν θέλουν να προχωρήσουν σε σχέση ή απλά να πιουν το ποτό τους και στην συνέχεια να χωρίσουν οι δρόμοι τους μία για πάντα.

Είναι αρκετά αγχωτικό για τους περισσότερους, είτε αυτοί είναι άντρες είτε γυναίκες, καθώς πρέπει να σκεφτούν τι θα φορέσουν (γιατί πάντα η πρώτη εντύπωση μετράει), τι θα παραγγείλουν, και φυσικά τι θέματα πρόκειται να συζητήσουν.

Παρακάτω σου αναφέρουμε 10 λάθη που γίνονται στο πρώτο ραντεβού και συνήθως δεν οδηγούν σε δεύτερο.

1) Μην την πας σινεμά

Το σινεμά είναι μια καλή επιλογή για να βγεις ένα ραντεβού, ωστόσο δεν ενδείκνυται για το πρώτο, καθώς δεν θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και γενικότερα να παρατηρήσεις το άτομο με το οποίο βγήκες. Θα σου προτείναμε να επιλέξεις να πάτε σινεμά σε ένα επόμενο ραντεβού, όπου θα έχετε γνωριστεί λίγο καλύτερα.

2) Mην την στείλεις μήνυμα ότι έφτασες

Σε περίπτωση που έχετε κανονίσει να πας να την πάρεις από το σπίτι της, μην της στείλεις ένα απρόσωπο μήνυμα ότι είσαι από κάτω. Καλό θα είναι να της χτυπήσεις το κουδούνι να κατέβει ή απλά να την πάρεις τηλέφωνο.

3) Μην μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου

Κανένας δεν θέλει να καθίσει με έναν άνθρωπο που το μόνο που κάνει είναι να μιλάει για τον εαυτό του και για τα κατορθώματα του. Προσπάθησε να κάνεις μια συζήτηση γενικού ενδιαφέροντος μαζί της, ρώτα την για τον εαυτό της και αναφέρσου στον εαυτό σου αν σε ρωτήσει.

4)Σε καμία περίπτωση μην αναφέρεις την πρώην σου

Μην διανοηθείς να αναφερθείς (είτε θετικά, είτε αρνητικά) στην πρώην σου, καθώς η συνοδός σου θα νιώσει πολύ αμήχανα και σίγουρα θα μετανιώσει που βγήκε μαζί σου, αντί να μείνει σπίτι της και να δει μια σειρά στο Netflix.

5) Μην μεθύσεις

Αν αποφασίσετε να βρεθείτε για ποτό στο πρώτο ραντεβού, καλό θα είναι να αρκεστείς σε μια μπύρα ή ένα ποτό – ακόμα και αν είσαι γερό ποτήρι – για να παραμείνεις σίγουρα νηφάλιος και να μη σε κακοχαρακτηρίσει η συνοδός σου.

6) Μην σε απασχολεί το κινητό σου

Δεν υπάρχει πιο άσχημο πράγμα να έχεις βγει ραντεβού και να χτυπάει συνεχώς το τηλέφωνο σου ή ακόμα χειρότερο να την διακόπτεις για να απαντάς συνεχώς σε κλήσεις. Όσο σημαντικός και αν είναι ο λόγος της κλήσης, πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στο ραντεβού σου, εκτός εάν θέλεις να φύγει και να σε παρατήσει μόνο με το κινητό σου.

7)  Μην την κοιτάς έντονα

Τα μάτια λένε είναι ο καθρέφτης της ψυχής και ο τρόπος που την κοιτάζεις δείχνει πολλά για το πως νιώθεις. Αν π.χ. είσαι τόσο ενθουσιασμένος μαζί της και την κοιτάς συνέχεια με τα μάτια γουρλωμένα, θα τρομάξει. Να είσαι χαλαρός και να την κοιτάς επίσης στα μάτια.

8) Μην είσαι τσιγκούνης

Ένας άντρας που δεν πληρώνει τον λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού με μια γυναίκα, είναι καταδικασμένος. Δε σημαίνει ότι η γυναίκα σε θέλει για τα λεφτά σου, είναι όμως μια κλασσική ευγενική κίνηση, που αν μη τι άλλο, δείχνει καλούς τρόπους.

9) Μην της ζητήσεις αμέσως δεύτερο ραντεβού

Όσο καλά και αν περάσετε, μην δείχνεις ανυπόμονος, κανονίζοντας το επόμενο ραντεβού πριν καλά καλά τελειώσει το πρώτο. Εκείνη μπορεί να αρνηθεί και να έρθετε και οι δύο σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό καλύτερα να περιμένεις να της τηλεφωνήσεις την επόμενη μέρα και να της πεις ότι θέλεις να την ξαναδείς.

10) Μην της προτείνεις να έρθει σπίτι σου

Όσο και αν σου άρεσε, είναι αγένεια να της προτείνεις να έρθει στο σπίτι σου από το πρώτο ραντεβού. Θα προσβληθεί και θα νομίζει ότι βγήκες μαζί της μόνο για να κάνεις σεξ.


Διαβάστε επίσης: 10 σημάδια που δείχνουν ότι σε βλέπει μόνο σαν φίλο

Share.

Comments are closed.