Ο Κάνιε Γουέστ είναι γνωστός για την πρωτοπορία και τον πειραματισμό που βρίσκεται στην μουσική του, την επιρροή του στην μοντέρνα κουλτούρα, τα διαφορετικά είδη μουσικής που έχει δημιουργήσει, την εμπλοκή του στον χώρο της μόδας, αλλά και την τρομερά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του.

Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει κρύψει ποτέ την αυτοπεποίθηση του, καθώς έχει αποκαλέσει τον εαυτό του “δημιουργική ιδιοφυΐα”, έχει πει ότι “η μουσική μου είναι τέλεια” και έχει δηλώσει πως “είμαι αναμφισβήτητα, αναμφίβολα, ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης όλων των εποχών. Δεν τίθεται πλέον θέμα…”.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο 42χρονός ράπερ από την Ατλάντα, εκτός από τον εαυτό του, ερωτεύτηκε και το Twitter. Ενώ έχει σταματήσει να τουιτάρει τον τελευταίο καιρό (ίσως επειδή έλαβε πολύ κακή δημοσιότητα), τα πιο αστεία tweets του εξακολουθούν να υπάρχουν στο διαδίκτυο, παρόλο που μπορεί να έχουν διαγραφεί.

Όπως και να ‘χει, αναξάρτητα από το πόσα παράξενα πράγματα έχει γράψει κατά καιρούς ο Κάνιε, οι οπαδοί ή οι haters του, οφείλουν να του αναγνωρίσουν ότι τουλάχιστον είναι ειλικρινής…

Αγαπάει ιδιαίτερα τον εαυτό του

Σίγουρα όλοι ή οι περισσότεροι από εμάς αγαπάμε τον εαυτό μας, αλλά δεν το γράφουμε και τόσο συχνά στο Twitter, όπως έκανε ο Κάνιε γράφοντας: “Σου έχει τύχει ποτέ να νιώθεις ερωτευμένος με κάποιον, αλλά μετά να συνειδητοποιείς ότι κοίταζες τον καθρέφτη για 20 λεπτά;”


Υπάρχει κάποιος που να μην λατρεύει τα ΙΚΕΑ;

Αν έχει παρακολουθήσει κανείς το reality show “Keeping up with the Kardashians, είναι δύσκολα να φανταστεί ότι κάποιος σαν το Κάνιε θα πήγαινε να ψωνίσει σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ και μάλιστα να γράψει ότι: “Εμπνεύστηκα πολύ απο την σημερινή μου επίσκεψη στα ΙΚΕΑ, είναι μια εντυπωσιακή εταιρεία… το μυαλό μου σκέφτεται πόσες δυνατότητες έχει.”

Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι – γνωρίζοντας πόσο πλούσιος είναι – τι ακριβώς ενέπνευσε τον Κάνιε ενώ βρισκόταν στα ΙΚΕΑ; Τα κεφτεδάκια τους;


Θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ

Όταν ο Κάνιε Γουέστ αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει για να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το κοινό γέλασε. “Όταν θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024…” ξεκίνησε να λέει… “Γιατί γελάτε;” ρώτησε με αυστηρό ύφος. Σύμφωνα με τον ράπερ, που πρόσφατα κυκλοφόρησε άλμπουμ με γκόσπελ θρησκευτικά τραγούδια αν εκλεγεί πρόεδρος, “θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας”.


Οι βασιλιάδες χρειάζονται άλογα

Φυσικά οι βασιλιάδες χρειάζονται άλογα, ωστόσο ο Κάνιε ίσως δεν είχε συνηδειτοποιήσει ότι βρισκόμασταν στο 2019 όταν έγραψε ότι “Χρειάζομαι αυτό το άλογο… οι βασιλιάδες χρειάζονται άλογα”. Το αστείο φυσικά με αυτό το tweet δεν ήταν ότι χρειάζεται ένα άλογο, αλλά ότι αυτοαποκαλείται βασιλιάς.


Οκ, έχει λίγο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του

“Χρειάζομαι ένα δωμάτιο γεμάτο με καθρέφτες για να περιτριγυρίζομαι από νικητές”. Σοβαρά τώρα, ποιος θα σκεφτόταν να γράψει κάτι τέτοιο; Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόση αυτοπεποίθηση έχει αυτός ο άντρας, που θα ήθελε να αποκτήσει (ή έχει ήδη) ένα δωμάτιο “πίτα” στους καθρέφτες! Μην αφήσεις κανέναν να σε κατεβάσει από το καλάμι σου Κάνιε!


Διαβάστε επίσης: Οι 20 γελοίοι κανόνες που επιβάλλει ο Κάνιε Γουέστ στο προσωπικό του!