Ο Κουέντιν Ταραντίνο εμφανίστηκε πρόσφατα στην πολιτική εκπομπή “Real Time” με τον Μπιλ Μάχερ, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη και θα αποσυρθεί μετά την 10η ταινία του, προσθέτωντας πως από ένα σημείο και μετά οι σκηνοθέτες δεν γίνονται καλύτεροι.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Μάχερ είπε στον Ταραντίνο ότι δεν καταλαβαίνει την απόφαση του να αποσυρθεί, καθώς πιστεύει πως είναι πολύ νέος και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο πικ της καριέρας του, με τον Ταραντίνο να του απαντά πως αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που πιστεύει πως πρέπει να σταματήσει. Μάλιστα πρόσθεσε πως: “Επειδή ξέρω την ιστορία του κινηματογράφου, από εδώ και πέρα, οι σκηνοθέτες δεν γίνονται καλύτεροι.”

Ο Μάχερ του είπε πως δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα του, καθώς δεν μπορεί να ξέρει τι πρόκειται να του συμβεί και λανθασμένα κρίνει το εαυτό του με βάση άλλους σκηνοθέτες, με τον Ταραντίνο να του απαντά “Δεν έχω αποσυρθεί ακόμη. Έχω ακόμα μια ταινία πριν φύγω. Δεν είναι ότι το λέω σαν απολογία, απλά δουλεύω 30 χρόνια στην βιομηχανία, και αν και δεν έχω κάνει τόσες πολλές ταινίες όσο άλλοι σκηνοθέτες, έχω μια μακροχρόνια καριέρα. Έχω δώσει τα πάντα. Κάθε σπιθαμή του εαυτού μου.”

Στην συνέχεια ο Ταραντίνο, θέλοντας να δώσει ένα παράδειγμα για τα λεγόμενα του, αναφέρθηκε στον συνάδελφο του Ντον Σίγκελ (Βρώμικος Χάρι), λέγοντας πως αν είχε σταματήσει την καριέρα του το 1979 όταν έκανε την “Απόδραση από το Αλκατράζ”, θα ήταν υπέροχο, αλλά δυστυχώς αποφάσισε να κάνει ακόμα δύο ταινίες.

Τέλος, στην συνέντευξη του αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί η τελευταία του ταινία να είναι ένα remake του “Reservoir Dogs”, για να μη παρεξηγηθεί ωστόσο, απαυθυνόμενος στο διαδίκτυο είπε πως δεν πρόκειται να το κάνει.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη του Ταραντίνο στον Μπιλ Μάχερ παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

20 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τις ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο

13 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για “Pulp Fiction” του Κουέντιν Ταραντίνο