Ο παγκοσμίου φήμης αθλητής του UFC Κόνορ ΜακΓκρέκορ, που είναι γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, επέστεψε στο ρινγκ μετά από 15 μήνες απουσίας, και δείχνει καλύτερα από ποτέ.

Ο Ιρλανδός κατάφερε να νικήσει τον Ντόναλτ “Καόυμποι” Σερόνε σε μόλις 40 δευτερόλεπτα, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην T-Mobile Arena του Λας Βέγκας στα πλαίσια του UFC 246. Ο ΜακΓκρέκορ μάτωσε την μύτη του Σερόνε μετά από πολλαπλά χτυπήματα μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, ενώ στην συνέχεια με μια δυνατή κλωτσιά και μια αριστερή μπουνιά έριξε τον Σερόνε κάτω και τον “άρχισε” στις γροθιές, με τον διατητή να του δίνει αμέσως την νίκη.

Αυτή ήταν η δεύτερη γρηγορότερη νίκη στην καριέρα του ΜακΓκρέκορ και η πρώτη του νίκη από το 2016, μετά το νοκ άουτ επί του Έντι Αλβάρεζ.

“Δεν τον έχουμε ξαναδεί έτσι. Όχι, έτσι” δήλωσε μετά τον αγώνα ο σχολιαστής του UFC, Τζο Ρόγκαν. “Η εμφανιση του απόψε ήταν απλά καταπληκτική”. Ο ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: “Είμαι ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του UFC που έχω νικήσει με νοκ άουτ σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες κιλών. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Έβαλα το όνομα μου στην ιστορία”, ενώ συμπλήρωσε πως “Έχω ακόμα δουλειά να κάνω για να επιστρέψω εκεί που ήμουν”.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τελευταίος αγώνας του ΜακΓκρέκορ στο οκτάγωνο ήταν εναντίον του Ρώσου Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, ο οποίος “σφυροκόπησε” από την αρχή τον Ιρλανδό και τελικά τον νίκησε με υποταγή.


Διαβάστε επίσης: Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής της δεκαετίας