Το Soho House Mumbai προσφέρει ένα Cecconi’s εστιατόριο, έναν χώρο private member’s και ένα ξενοδοχείο γεμάτο με υφάσματα απο το Ρατζαστάν και ινδικές αντίκες.

Η παγκόσμια κυριαρχία της Soho House είναι σαφώς σε ανάκαμψη: έχουν ανοίξει έναν χώρο στο Άμστερνταμ, θα ανοίξουν ένα στο Μιλάνο, θα επεκταθούν στην Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και τη Βαρκελώνη και τώρα η ομάδα κάνει μια κίνηση στην Ινδία με ένα νέο ακίνητο στη Μουμπάι.

Το κτίριο 10 ορόφων έχει θέα στην παραλία Juhu και τελειώνει με ένα μπαρ και πισίνα στον τελευταίο όροφο, με θέα στην πόλη και στην Αραβική Θάλασσα.

Για όσους δεν είναι μέλη, το Soho House Mumbai θα προσφέρει επίσης μερικές ανέσεις, καθώς στο ισόγειο θα υπάρχουν δύο εστιατόρια – το Cecconi’s Mumbai και το The Allis – και το spa Cowshed. Φαντάζεστε να μείνετε εκεί σε ένα ταξίδι σας στην Ινδία; Υπάρχουν 38 υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένων δύο Playroom σουιτών.

Πέρα από αυτό οι εγκαταστάσεις είναι μόνο για μέλη: υπάρχει γυμναστήριο, αίθουσα προβολής 34 θέσεων και χώρος μελών στον όγδοο όροφο. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν πολύχρωμα τυπωμένα υφάσματα από το Ρατζαστάν, με έπιπλα από την περιοχή και ινδικές αντίκες.

Κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί με φιλική προς το περιβάλλον μοκέτα σιζάλ, διαθέτει αντίκες από ξύλο και bone inlay έπιπλα, και αμπαζούρ από ύφασμα Sari. Στα μπάνια θα βρείτε χρωματιστά πλακάκια εμπνευσμένα από την Ινδία, vintage καθρέφτες, μαρμάρινα εξαρτήματα και ένα πλήρες σύνολο προϊόντων Cowshed.