Περιτριγυρισμένη από ελαιόδεντρα και αμυγδαλιές, η Villa Cardo είναι μια μοναδική εξοχική κατοικία στην Ιταλία, η οποία είναι ιδανική για όσους θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα απομονωμένο μέρος δίπλα στην φύση.

Η Villa Cardo σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό στούντιο Andrew Trotter και χτίστηκε με τοπικά υλικά, ενώ χρησιμοποιήθηκαν παραδοσιακές μέθοδοι κατασκευής, ώστε το σπίτι να είναι ευάερο, φωτεινό και δροσερό το καλοκαίρι. Η κατοικία διατηρεί μια παραδοσιακή και μοντέρνα εμφάνιση, και αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με τραπεζαρία, 4 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια. Ένα από τα υπνοδωμάτια είναι master και διαθέτει βεράντα με εξωτερική μπανιέρα και ιδιωτικό κήπο με υπαίθριο ντους.

Στον κάτω όροφο υπάρχει μια αίθουσα ψυχαγωγίας με τηλεόραση και ένα τούρκικο χαμάμ. Εκτός από την κύρια κατοικία υπάρχει μια παλιά εξοχική κατοικία, η οποία διαθέτει μεγάλο μπάνιο και μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα.

Στο εξωτερικό της κατοικίας υπάρχει μια πίσινα γύρω από την οποία υπάρχουν ξαπλώστρες για χαλάρωση, ένας χώρος καθιστικού, και μια υπαίθρια κουζίνα με μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνο. Τέλος, στην οροφή της κατοικίας υπάρχει μια μεγάλη βεράντα με υπέροχη θέα στη θάλασσα.


Διαβάστε επίσης: 6 απίστευτα ιδιωτικά νησιά που μπορείς να νοικιάσεις μέσω Airbnb