“The winter is coming” όπως λένε στην πολυαγαπημένη μας σειρά “Game of Throne”s και ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσετε το κρύο – αν δεν είστε ο John Snow – είναι να βρεθείτε σε ένα εξωτικό μέρος στην Καραϊβική.

Αν είστε από τους ανθρώπους που προτιμούν την απομόνωση, τότε η Turtle Tail Villa, η οποία βρίσκεται στην νότια πλευρά του νησιού Providenciale, που ανήκει στο σύμπλεγμα των Βρετανικών νήσων Turks and Caicos, είναι το ιδανικό μερός για να χαλαρώσετε με τους αγαπημένους σας.

Η κατοικία των 340 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει 5 ευρύχωρα και όμορφα υπνοδωμάτια, όλα με τη δική τους βεράντα, στα οποία θα ξεκουραστείτε εσείς και οι επισκέπτες σας κατά τις βραδινές ώρες. Την ημέρα μπορείτε να απολαύσετε την θέα στα τιρκουάζ νερά μέσα από τους πολυάριθμους χώρους καθιστικού εντός και εκτός της κατοικίας.

Στην πίσω βεράντα της κατοικίας υπάρχει μια εστία φωτιάς, τραπεζαρία και μια επιπλέον πισίνα με γαλαζοπράσινα νερά που μιμούνται τις μπλε αποχρώσεις της γύρω θάλασσας.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικά πιάτα, τα οποία προετοιμάζονται και σερβίρονται από τον προσωπικό τους σεφ.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της πανέμορφης βίλας παρακάτω:

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Διαβάστε επίσης: Οι 10 πλουσιότερες πόλεις της Ευρώπης (που ίσως δεν γνωρίζετε)