Το Four Seasons Golden Triangle, το οποίο βρίσκεται μέσα στο τροπικό δάσος με μπαμπού της Ταϊλάνδης, ανάμεσα στα σύνορα της με την Βιρμανία και το Λάος, είναι ένα πολυτελές θέρετρο σε στυλ σαφάρι.

Το πανέμορφο αυτό θέρετρο αποτελείται από 15 σκηνές από καμβά, κάθεμια από τις οποίες διαθέτει king size κερεβάτια, χειροποίητες χάλκινες μπανιέρες, υπαίθρια ντους βροχής και ιδιωτικές ξύλινες βεράντες. Οι εσωτερικοί χώροι κάθε τέντας είναι μοναδικοί, καθώς αναπαράγουν το πνεύμα της εξερεύνησης του 19ου αιώνα, διαθέτοντας ξύλινα πατώματα, χειροποίητα έπιπλα από μπαμπού και μια συλλογή από απίστευτες αντίκες.

Οι επισκέπτες του θερέτρου έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν να μείνουν στις deluxe σκηνές, οι οποίες διαθέτουν ξύλινα τζακούζι στην βεράντα τους με μοναδική θέα στα βουνά της Βιρμανίας. Εκτός από μια εκπληκτική διαμονή, η τοποθεσία του θερέτρου είναι τέτοια που μπορεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του, όπως βαρκάδα στον ποταμό Ruak που βρίσκεται από κάτω, επαφή με την άγρια πανίδα της περιοχής και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες του πανέμορφου αυτού ξενοδοχείου:


www.fourseasons.com