“Ο οίκος ανοχής της κόλασης”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δυο αδερφές χωρίς ηθικούς φραγμούς. Ένας αυστηρός πατέρας, που τις έκλεινε στο κελί της αγροτικής φυλακής όταν φορούσαν μίνι φούστες και χρησιμοποιούσαν μέικ απ. Μεγάλωσαν στο Γκουαναχουάτο του Μεξικό. Μέσα στην εφηβεία τους έμειναν ορφανές και «ανεξέλεγκτες». Με την περιουσία που τους άφησε ο πατέρας τους έφτιαξαν το δικό τους ράντσο, γνωστό και ως το «μπορντέλο της κόλασης».

Οι αδερφές Μαρία και Ντελφίνα ντε Χεσούς Γκονζάλες, ήταν από τις πιο σεσημασμένες και αδίστακτες μαστροπούς, που έδρασαν τη δεκαετία 1950-1960.

 

 

Την βοήθεια τους, με το ανάλογο τίμημα προσέφεραν άλλες δυο αδερφές. Η Κάρμεν και η Μαρία Λουίζα. Όταν οι αρχές συνέλαβαν την Ζοζεφίνα Γκουτιέρεζ, παραδέχτηκε ότι εργαζόταν ως ιερόδουλη στο «μπορντέλο της κόλασης». Αποκάλυψε όλη τη φρίκη που έζησε μαζί με άλλες κοπέλες, κάποιες από αυτές ανήλικες και παρθένες προς πώληση. Οι αδερφές Γκονζάλεζ, με πρόφαση ότι μπορούν να αποκαταστήσουν επαγγελματικά ανήλικες και ενήλικες κοπέλες φτωχών οικογενειών τις έπαιρναν από τις οικογένειες τους με την συγκατάθεση των γονέων και για μικρά διαστήματα τις έστελναν να κάνουν θελήματα σε σπίτια που είχαν ανάγκη από οικιακές βοηθούς.

Οι αδελφές, ιδιοκτήτριες οίκου ανοχής στο Μεξικό, στρατολογούσαν “εργαζόμενα κορίτσια”, τα έριχναν στα ναρκωτικά και τα ανάγκαζαν να ικανοποιούν όλες τις εξευτελιστικές και νοσηρές επιθυμίες των διεστραμμένων πελατών τους. Αν τα κορίτσια αρρώσταιναν ή ασχήμαιναν από την κακομεταχείριση και τους αλλεπάλληλους βιασμούς, τα σκότωναν. Μια μέρα μία εξαθλιωμένη πόρνη κατέφυγε στην αστυνομία καταγγέλνοντας τις αδελφές.

Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν το πορνείο, ανακάλυψαν τα απομεινάρια 11 ανδρών, 80 γυναικών και αρκετών εμβρύων.

Οι κυρίες δεν καταδικάστηκαν σε θάνατο, ούτε καν σε ισόβια, παρά μόνο σε 40 χρόνια φυλάκιση.

Share.

Comments are closed.