Το νέο Sybilla του οίκου Giugiaro

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O οίκος Giugiaro παρουσιάζει στην έκθεση της Γενεύης ένα νέο πωτότυπο με ενδιαφέρουσα σχεδίαση και πολλά τεχνολογικά στοιχεία.

Το εν λόγω concept φέρει την ονομασία Sybilla και έχει σχεδιαστεί από τον Giorgetto Giugiaro & τον γιό του Fabrizio κάτω από την σκέπη της νέας τους εταιρίας GFG Style θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης. Το πρωτότυπο έχει σαφή στοιχεία επιρροής από το σχεδιαστικό ύφος που είχαμε δει από τον Giugiaro στο παρελθόν όπως για παράδειγμα η γυάλινη οροφή που θυμίζει καλύπτρα μαχητικού αεροπλάνου με τα τμήματα επάνω από τις πόρτες να ανοίγουν σε στυλ φτερών γλάρου.

Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών του Sybilla που ξεπερνά τα πέντε μέτρα είναι η πολυτέλεια και η τονισμένη άνεση σε ότι αφορά τους διαθέσιμους χώρους και ειδικά για τους πίσω επιβάτες που απολαμβάνουν ανεξάρτητα, ανακλινόμενα καθίσματα. Ωστόσο αν και η αισθητική έχει επιρροές από το παρελθόν το Sybilla, που έχει εξελιχθεί για λογαριασμό της κινέζικης εταιρίας ενέργειας Envision, προβάλει έναν έντονα προηγμένο τεχνολογικά προσανατολισμό καθώς μεταξύ άλλων διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, εξελεγμένο σύστημα αυτόνομης οδήγησης αλλά και πολλές τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας για τους επιβάτες. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του μοντέλου αναμένεται να δοθούν κατά τη πρεμιέρα του στην Γενεύη.

Share.

Comments are closed.