Νέο crossover από τη Skoda

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H Skoda δημοσιοποίησε τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου της compact crossover. Το μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου στο Πεκίνο.

Ακόμη ένα crossover θα προσθέσει στην γκάμα της η Skoda, όσον αφορά την παρουσία της στην αγορά της Κίνας. Από πλευράς διαστάσεων το αυτοκίνητο θα είναι πολύ κοντά στο Karoq και θα φέρει την κωδική ονομασία Kamiq κατά πάσα πιθανότητα.

Από τα σκίτσα φαίνεται πως το μοντέλο θα φέρει πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία των υπόλοιπων SUV/Crossover της φίρμας. Έτσι στο εμπρόσθιο μέρος αναμένουμε τη χαρακτηριστική μεγάλη μάσκα με τις κάθετες γρίλιες και πίσω, το πορτ μπαγκάζ που χωρίζει σε δύο τμήματα. Γνώριμη είναι και η εικόνα του εσωτερικού, όπου σε αντίθεση με το Karoq, δεν θα υπάρχει σαν προαιρετική επιλογή ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Στον εξοπλισμό του μοντέλου θα συμπεριληφθούν όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας που έχει παρουσιάσει η Skoda το τελευταίο διάστημα και για την κίνηση του Kamiq, σαν βασική επιλογή, θα φροντίζει ο 1,5 TSI. Το νέο compact crossover της φίρμας θα κατασκευάζεται σε εργοστάσιο της VW στην Κίνα και θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου στο Πεκίνο τις επόμενες μέρες.

Share.

Comments are closed.