Νέα BMW σειρά 8: Το παρόν και το μέλλον συναντιούνται

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Έργο τέχνης με σπορ καμπύλες.

Επίσημα θα παρουσιαστεί στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Η γερμανική εταιρεία της αποδίδει τον χαρακτηρισμό “ασυμβίβαστη δυναμική και σύγχρονη πολυτέλεια”. Ο Harald Kruger, πρόεδρος της BMW τόνισε:

«Η σειρά 8 Coupe στηρίζεται σημαντικά στην παράδοση των πολυτελών σπορ κουπέ της φίρμας και θα προσθέσει ένα ονειρικό αυτοκίνητο στη γκάμα μας. Μέσω αυτού θα γίνουμε ηγέτες στην πολυτελή κατηγορία, η νέα σειρά 8 θα αποτελέσει ένα αυθεντικό σπορ πολυτελές κουπέ».

Μοναδικό “Barcelona Gray Liquid” χρώμα, με δομή CLAR, προβολείς με λέιζερ, διπλά ψαλίδια, αεροανάρτηση και τετραδιεύθυνση, είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά της.

Θα υπάρξει και μοντέλο Μ8 που θα φέρει τον πανίσχυρο V8 4.0 biturbo κινητήρα, απόδοσης 600 ίππων περίπου. Όλα τα στάνταρ μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με αυτόματο 8άρι κιβώτιο ταχυτήτων, με τις 840i και 850i να διατίθενται στάνταρ πισωκίνητες και έξτρα τετρακίνητες. Αντίθετα η M860i θα διατίθεται αποκλειστικά τετρακίνητη υπό τον τύπο xDrive M Performance.

Δείτε το βίντεο

Share.

Comments are closed.