Η 911 Turbo S είναι η πιο γρήγορη Porsche με 607 ίππους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η νέα Porsche 911 Turbo S είναι από τα πιο ισχυρά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας με εκρηκτικές επιδόσεις. Αποδίδει 607 ίππους και μέγιστη ροπή 750 Nm. Θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες παγκοσμίως και διακρίνεται για τον σχεδιασμό, την ποιότητα των υλικών και τις επιδόσεις της.

Ο 3,8λίτρος, εξικύλινδρος τούρμπο κινητήρας επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα και χρειάζεται μόλις 9,6 δευτερόλεπτα για να αγγίξει την ταχύτητα των 200 χλμ/ώρα, ενώ η τελική ταχύτητα φθάνει στα 330 χλμ/ώρα. Η κατανάλωση καυσίμου παραμένει αρκετά χαμηλά σε σχέση με τις επιδόσεις και εστιάζεται κοντά στα 9,1 λίτρα. Στο μοντέλο χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά δαγκάνες για το σύστημα κεραμικών φρένων με το λογότυπο της Porsche που στην πράξη αποδεικνύονται ιδιαίτερα δυνατά.

Εξωτερικά φέρει αποκλειστικό φινίρισμα κίτρινου μεταλλικού χρώματος, ενώ υπάρχουν ανθρακονήματα στο καπό, στην οροφή και στις πλαϊνές ποδιές. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει το πτερύγιο του Turbo Aerokit και το σύστημα εξάτμισης με τις δύο μονές απολήξεις κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι σε μαύρο χρώμα.

Η πολυτέλεια στην καμπίνα των επιβατών είναι εξαιρετική, όπως μας έχει μάθει η Porsche εδώ και χρόνια. Διαθέτει ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα που καλύπτονται από διάτρητο δέρμα, ενώ οι ραφές και τα γράμματα Turbo S που είναι ραμμένα στα προσκέφαλα είναι γραμμένα με κίτρινα γράμματα. Η τιμή κτήσης για την Porsche 911 Turbo S ξεκινάει από 259.992 ευρώ στη Γερμανία.

Share.

Comments are closed.