Η νέα Porsche 911 GT3 RS

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H γερμανική φίρμα κάνει πάλι τη διαφορά και μας παρουσιάζει την κορυφαία στην γκάμα Porsche 911 GT3.

Είναι πραγματικά απίστευτος ο κατάλογος των έξτρα που μπορεί κάποιος να τοποθετήσει στην καινούργια Porsche 911 GT3 RS. Ο online διαμορφωτής της Porsche επιτρέπει στον καθένα να χτίσει την 911 των ονείρων του. Μια ματιά στα καλούδια που συνοδεύουν την GT3 RS μπορεί να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η τιμή της βασικής έκδοσης στις ΗΠΑ για το νέο μοντέλο που θα είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο φθάνει τα 188.550 δολάρια.

Για να προσθέσει κάποιος το ειδικό πράσινο χρώμα με το οποίο λανσαρίστηκε το μοντέλο θα πρέπει να προσθέσει στην τιμή του 4.220 δολάρια ενώ οι τροχοί σε μαύρη απόχρωση με το πράσινο χείλος κοστίζουν 1.390 ευρώ. Από εκεί και πέρα το πακέτο Weissach που μεταξύ άλλων προσφέρει μείωση του βάρους χάρη στη εκτεταμένη χρήση τμημάτων από ανθρακόνημα κοστίζει 18.000 δολάρια.

Επιπλέον τα κεραμικά φρένα θα αυξήσουν τον λογαριασμό κατά 9.210 δολάρια ενώ το σύστημα για την ανύψωση του ρύγχους προκειμένου να μην ακουμπά σε σαμαράκια και ράμπες κοστίζει 3.490. Σε συνδυασμό με κάποια άλλα πρόσθετα στοιχεία του εσωτερικού εξοπλισμού μια πλήρως εξοπλισμένη GT3 RS θα χρειαστεί επιπλέον περισσότερα από 64.000 δολάρια. Κόστος που για παράδειγμα στην αγορά των ΗΠΑ φθάνει την τιμή ενός Dodge Challenger Hellcat των 707 ίππων.

Share.

Comments are closed.