Τρια ολόμαυρα καταδυτικά ρολόγια της Seiko που αξίζουν και το τελευταίο ευρώ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το μαύρο είναι διαχρονικό και αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα για τους συλλέκτες ρολογιών. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά η Seiko, και για το 2021 αποφάσισε να εφαρμόσει το χρώμα σε τρία κλασικά καταδυτικά μοντέλα της σειράς Prospex.

Η νέα σειρά Seiko Prospex Black Series (ξεκίνησε το 2017), περιλαμβάνει τρία εμβληματικά μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας, το Solar Tuna ref. SNE577P1, το Samurai ref. SRPH11K1 και το Monster ref. SRPH13K1, τα οποία είναι εξαιρετικά στιβαρά, πρόσιτα και σίγουρα θα τραβήξουν πολλά βλέμματα στον καρπό σας.

Το Monster με αναφορά SRPH13K1 που σας παρουσιάζουμε εδώ είναι μια περιορισμένη έκδοση 8.000 τεμαχίων. Διαθέτει κάσα 42,4 mm από ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρη επικάλυψη PVD, μονόδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη με 60λεπτη κλίμακα και κρύσταλλο Hardlex. Το μαύρο καντράν του ρολογιού κοσμούν δείκτες και ενδείξεις με επίστρωση Lumibrite και ένα παραθυράκι μέρας/ημερομηνίας με μεγεθυντικό φακό στην θέση 3.

Το ρολόι έχει αντοχή στο νερό στα 200 μέτρα και στο εσωτερικό του φιλοξενεί τον αυτόματο μηχανισμό 4R36, ο οποίος προσφέρει 41 ώρες απόθεμα ισχύος. Κοστίζει 490 ευρώ.

Όπως και το Monster, το Seiko Prospex Black Series Tuna με αναφορά SNE577P1 είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο φινίρισμα PVD. Διαθέτει κάσα με διάμετρο 46,7 mm, κρύσταλλο Hardlex, μαύρο καντράν που κοσμούν δείκτες και ενδείξεις με επίστρωση Lumibrite, και το παραθυράκι της ημερομηνίας στην θέση 4.

Το ρολόι τροδοτείται από τον solar powered μηχανισμό V157 της μάρκας, ο οποίος προσφέρει 10μηνο απόθεμα ισχύος μόλις φορτιστεί πλήρως και ακρίβεια +/- 15 δευτερόλεπτα το μήνα. Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση 5.000 τεμαχίων.

Το τελευταίο μοντέλο της συλλογής Seiko Black Series του 2021, είναι το Samurai Limited Edition με αναφορά SRPH11K1. Διαθέτει κάσα 43,8 mm από ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρη επικάλυψη PVD, μονόδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη με 60λεπτη κλίμακα, βιδωτή κορώνα και κρύσταλλο Hardlex.

Όπως και τα άλλα δύο μοντέλα διαθέτει μαύρο καντράν που κοσμούν δείκτες και ενδείξεις με επίστρωση Lumibrite, και το παραθυράκι της ημερομηνίας τοποθετημένο αυτή την φορά στην θέση 3. Είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα και στο εσωτερικό του φιλοξενεί τον αυτόματο μηχανισμό 4R35, ο οποίος χτυπά με συχνότητα 3Hz και προσφέρει 41 ώρες απόθεμα ισχύος.

Είναι μια περιορισμένη έκδοση 8.000 τεμαχίων και κοστίζει 490 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην επισημη ιστοσελίδα της Seiko εδώ.


Διαβάστε επίσης: Δείτε το ρολόι που φόρεσε ο Τζεφ Μπέζος στο διάστημα!

Share.

Comments are closed.