Θα πληρώνατε 100.000 δολάρια για ένα ρολόι που δεν φορούσε ο Bond;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το τελευταίο Rolex απο την ταινία James Bond θα σας κοστίσει $100.000…

Μπορεί να ήταν ο πιο σοβαρός στην λίστα των James Bond, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τελική εμφάνιση του Timothy Dalton ως ο απόλυτος βρετανός κατάσκοπος ήταν εξαιρετική.

Στο «Licence to Kill» του 1989 είδαμε επίσης τον 007 να φοράει ένα ρολόι Rolex για τελευταία φορά πριν η Omega πάρει τα σκήπτρα για έξι χρόνια με τον Pierce Brosnan. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να χαθεί όλη αυτή η νοσταλγία.

Το Rolex Submariner που φορέθηκε από το κασκαντερ του Dalton στην ταινία πρόκειται να βγει σε δημοπρασία και με μια μεγάλη τιμή. Οι συμμετέχοντες περιμένουν το ρολόι να φτάσει μεταξύ US $ 80.000 – $ 120.000, όταν βγει κάτω στο σφυρί στις 30 Οκτωβρίου μέσω του Fellows. Εμείς πιστεύουμε ότι είναι υπερβολή για ένα ρολόι που δεν φορούσε ο ίδιος ο Dalton, αλλά μπορεί να υπάρχουν κάποιοι φανατικοί οπαδοί του 007, οι οποίοι να έχουν να διαθέσουν περίπου 100.000 δολάρια.

Παρόλα αυτά, αυτοί οι συλλέκτες ρολογιών θα πάρουν ένα Submariner (ref. 5513) με κρύσταλλο ζαφειριού και ταιριαστό μπρασελέ που έχει δει πραγματική δράση στον κόσμο της φανταστικής κατασκοπείας. Το 007 Submariner θα συνοδεύεται επίσης από τα πρωτότυπα χαρτιά της Rolex, φωτογραφίες από το σετ της ταινίας, ένα φυλλάδιο που περιγράφει την παραγωγή της ταινίας και ένα πιστοποιητικό γνησιότητας από την παραγωγή EON που υποστήριξε την ταινία.

Share.

Comments are closed.