Η εντυπωσιακή συλλογή ρολογιών του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή oversized ρολογιών – ανάλογη της προσωπικότητας και της καριέρας του -, και μάλιστα ήταν ένας από τους ηθοποιούς που βοήθησαν στην δημοφιλία των Panerai.

Η συλλογή του περιλαμβάνει ένα Panerai Pre Vendôme Luminor Marina PVD 5218/203AΑν, το οποίο του χάρισε ο καλός του φίλος Σιλβέστερ Σταλόνε την δεκαετία του ’90, και εμφανίστηκε στο καρπό του κατά τη διάρκεια μιας σκηνής στο Eraser του 1996. Το μοντέλο ωστόσο με το οποίο έχει συνδεθεί περισσότερο το όνομα του, είναι η περιορισμένη έκδοση του Royal Oak Offshore της Audemars Piguet που φόρεσε στην ταινία End Of Days.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά κομμάτια της Audemars Piguet, καθώς ήταν το πρώτο μοντέλο Royal Oak Offshore περιορισμένης έκδοσης που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με μια διασημότητα. Διαθέτει μαύρη κάσα 46mm από ανθρακονήματα, κίτρινους δέικτες και ενδείξεις, τον αυτόματο μηχανισμό AP 3126 και μαύρο λουράκι velcro. Μόνο 500 κομμάτια Audemars Piguet Royal Oak Offshore “End of Days” δημιουργήθηκαν.

Ένα άλλο ιδιαίτερο μοντέλο που περιλαμβάνει η συλλογή του είναι το U-Boat U1942, το οποίο είναι ρολόι περιορισμένης έκδοσης 29 τεμαχίων, καθένα από τα οποία κατασκευάστηκε χειροποίητα σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα της Ιταλίας τη δεκαετία του 1940. Διαθέτει κάσα και στεφάνη από τιτάνιο, το καντράν του καλύπτεται με πλεξιγκλάς, είναι αδιάβροχο στα 400 μέτρα και στο εσωτερικό του φιλοξενεί τον χειροκίνητο μηχανισμό 6497.

Ο Σβαρτσενέγκερ έχει επίσης ένα vintage Rolex στη συλλογή του, κάτι που δεν προκαλεί και τόσο μεγάλη εντύπωση, δεδομένου ότι μιλάμε για έναν άντρα που τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για την ωρολογοποιία. Πρόκειται για το Rolex GMT-Master ref. 16758 από κίτρινο χρυσό 18Κ, το οποίο είναι ένα από τα κομμάτια που υπήρχαν στη συλλογή του από τις μέρες του bodybuilding.

Το μοντέλο διαθέτει κασα 40 mm, μπρασελέ Oyster, αμφίδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη με 24ωρο ένθετο, μάυρο καντράν, χευσούς δείκτες και ενδείξεις, και το παράθυρο της ημερομηνίας στις 3 η ώρα.


Διαβάστε επίσης: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε “κατηγόρησε” τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για αντιγραφή!

Share.

Comments are closed.