Το hybrid smartwatch με διαχρονικό χαρακτήρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η σουηδική Kronaby έρχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις στην κατηγορία του hybrid smartwatch με μια συλλογή που όντως κάνει τη διαφορά.

Σύμφωνα με την Kronaby, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα από τα hybrid smartwatches της και ένα smartphone, ώστε να έχετε πρόσβαση όχι μόνο σε ένα μοναδικό σύνολο λειτουργιών / χαρακτηριστικών, αλλά και σε μια μπαταρία που διαρκεί δύο χρόνια, χωρίς ανάγκη επαναφόρτισης. Αλλά ας ασχοληθούμε αρχικά με το αισθητικό μέρος – το οποίο επίσης παρουσιάζει ενδιαφέρον. Η συλλογή αποτελείται από τέσσερα βασικά μοντέλα με παραδοσιακό καντράν και δείκτες: το σπορτίφ Apex, το κλασικό Sekel, το μινιμαλιστικό Nord και το «κόσμημα» Carat. Γενικά, η έμπνευση είναι το σκανδιναβικό design, σε ρολόγια τα οποία συνδυάζουν διαχρονικό χαρακτήρα και contemporary δυνατότητες.

Ως προς τις δυνατότητες αυτές, η φιλοσοφία της Kronaby είναι η προσθήκη μόνο πραγματικά χρηστικών smart χαρακτηριστικών, με τον στόχο να ενισχυθεί η καθημερινή εμπειρία των ανθρώπων – αυτό αποκαλεί η Kronaby «Human Technology». Η εφαρμογή Kronaby Connected Movement, αναπτυγμένη από την ίδια την εταιρεία, προσφέρει στον χρήστη πρόσβαση σε κάποια όντως χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Filtered Notifications: Επιλέγετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μόνο από όσους πραγματικά έχουν σημασία (αυτό εννοεί η Kronaby όταν λέει ότι μας θέλει «συνδεδεμένους, όχι αφηρημένους»).

Auto Time Zone: Απόλυτη ακρίβεια, όσες χρονικές ζώνες κι αν διασχίσετε.

Silent Alarm: Ενεργοποιώντας τον, μερικές άηχες δονήσεις ξυπνούν μόνο τον χρήστη του ρολογιού, ενώ οι γύρω του μπορούν να συνεχίσουν τον ύπνο τους.

Get Moving: Το ρολόι σας μπορεί να σας στέλνει μια ευγενική υπενθύμιση όταν διαπιστώνει ότι έχετε παραμείνει ανενεργός για πολλή ώρα.

Reject Call: Μπορείτε να απορρίψετε μια εισερχόμενη κλήση στο smartphone σας με ένα μικρό πάτημα στην κορώνα του ρολογιού.

Music Control: Άμεση πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική, όποτε θέλετε, όπου κι αν βρίσκεστε.

Walk me home: Το πάτημα ενός κουμπιού στέλνει σήμα σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, επιτρέποντάς του να αποκριθεί και ουσιαστικά να ακολουθήσει τον χρήστη σε κάθε του βήμα. Είναι σαν να τον συνοδεύει κάποιος στο σπίτι, ακόμη κι από απόσταση.

Find phone: Προφανώς, αφιερωμένο στους «συνδεδεμένους και αφηρημένους».

Σε όλα τα παραπάνω, ας προστεθεί και το γεγονός ότι τα ρολόγια της Kronaby είναι συμβατά και με το λειτουργικό Android και με το iOS.

APEX

 

SEKEL

 

NORD

 

CARAT

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Share.

Comments are closed.