Ένα ρολόι με αέρα supercar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Richard Mille RM 11-03 McLaren Automatic Flyback Chronograph αποτελεί αντικέιμενο πόθου για όσους λατρεύουν την ταχύτητα.

Μετά τη συνεργασία με την McLaren F1, η οποία παρήγαγε το RM 50-03 πέρυσι, ο Richard Mille παρουσιάζει τώρα το πρώτο ρολόι που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την McLaren Automotive, το RM 11-03 McLaren Automatic Flyback Chronograph. Δημιουργήθηκαν μόνο 500 συλλεκτικά κομμάτια διεθνώς και η τιμή τους αγγίζει τα 196.500 ευρώ

Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό ρολόι του οποίου το design φέρνει στο νου τις αεροδυναμικές γραμμές ενός super car. Το πορτοκαλί χρωμα της κάσας, η οποία είναι κατασκευασμένη από Carbon TPT και έχει διαστάσεις 49,94 x 44,50 x 16,23 mm του, παραπέμπει φυσικά στο χρώμα-trademark της McLaren.

Μία από τις εμπνεύσεις για το μοντέλο RM 11-03 είναι το 2017 McLaren 720S

 

“Για να κάνεις κάτι καλά αξίζει τον κόπο όσο και το να πεθάνεις προσπαθώντας να το κάνεις καλύτερα και δεν είναι ανόητη προσπάθεια. Θα ήταν σπατάλη της ζωής να μην κάνεις τίποτα με την ικανότητα σου, γιατί αισθάνομαι ότι η ζωή μετράται μέσα απο την επίτευξη και όχι μέσα απο τα χρόνια.”

— Bruce McLaren

 

Share.

Comments are closed.