Το Flinstonian Rib του Adam Perry Lang, ωριμάζει μόνο για εσάς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη γωνία Hollywood and Vine θα βρείτε το APL Restaurant, το τελευταίο εγχείρημα του σεφ και γκουρού του κρέατος Adam Perry Lang. Εμπνευσμένο από τα steakhouses από τα τέλη της δεκαετίας του 1800 και τις αρχές του 1900, το εστιατόριο δέχεται τώρα και μέλη για το μοναδικό Beef Club.

Ο ακρογωνιαίος λίθος αυτού του project είναι η αίθουσα ωρίμανσης των 1.000 τετραγωνικών ποδιών (ή όπως ονομάζεται απο το APL, Περιβαλλοντικός Θάλαμος), όπου κατέχει μέχρι και 20.000 λίβρες από το καλύτερο χειροποίητο βοδινό στην χώρα.

Κάθε μέλος μπορεί να προμηθευτεί ένα κομμάτι 45 έως 50 λιβρών Rib Roast (Tomahawk Chop), το οποίο στεγνώσει αποκλειστικά για εσάς στην αίθουσα ωρίμανσης του Adam Perry Lang. Ο Adam θα επιλέξει προσωπικά το “Flinstonian Rib” σας, το οποίο μπορεί να ωριμάσει μέχρι και ένα έτος από την ημερομηνία της αγοράς σας. Θα ενημερωθείτε όταν το βόειο κρέας έχει φθάσει στην αρχή της ωριμότητάς του.

Δεν χρειάζεται να φάτε αυτό το κομμάτι σε μια επίσκεψη! Μπορείτε να απολαύσετε περίπου 10 έως 12 μερίδες εστιατορίου με υπέροχες μπριζόλες από το Rib Roast σας, οπότε κόψτε το όσο χοντρό ή λεπτό θέλετε! Κάντε την κράτησή σας 48 ώρες νωρίτερα και θα κόψουν την μπριζόλα σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Απολαύστε το κρέας σας σε πολλαπλές επισκέψεις κατά τη διάρκεια ενός έτους, ή πάρτε μαζί σας τους φίλους σας ώστε να κάνετε ένα all-out πάρτι κρέατος και να απολαύσετε ολόκληρο το Rib Roast αμέσως. Η επιλογή δική σας!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.